Μειωμένο ρίσκο στους προκριματικούς του EURO προσφέρει η ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet

Η Goalbet, η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, καλύπτει και σήμερα όλους τους προκριματικούς αγώνες του EURO 2020 και δεν έχει παραλείψει να ανακοινώσει και σχετικές προσφορές για όσους θέλουν να αυξήσουν την αξία των στοιχημάτων τους. Μία από τις σημερινές προσφορές, μάλιστα, υπόσχεται να μειώσει το ρίσκο στοιχηματισμού στους αγώνες που διεξάγονται σήμερα, αφού μπορεί να αποζημιώσει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και χάσουν υπό προϋποθέσεις.

Αναλυτικότερα, τη νέα προσφορά της Goalbet μπορούν να εκμεταλλευτούν όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στοιχήματα στους σημερινούς προκριματικούς του EURO και χάσουν, εξαιτίας ενός αγώνα που θα λήξει με σκορ 0-0.

 

Τα στοιχήματα που διεκδικούν κέρδη με μειωμένο ρίσκο

Για να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στην προσφορά, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν αρχικά τα κατάλληλα στοιχήματα στους σημερινούς αγώνες της προκριματικής φάσης του EURO. Αναλυτικότερα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί τριών σημείων, σε αντίστοιχους αγώνες της διοργάνωσης. Τα στοιχήματά τους θα πρέπει να τοποθετηθούν πριν την έναρξη κάθε αγώνα, ενώ παράλληλα θα πρέπει να αφορούν μόνο σε προβλέψεις στην αγορά του 1Χ2 (εξαιρείται μόνο ο αγώνας Ουκρανία-Πορτογαλία που προσφέρεται με 0% γκανιότα).

Όσοι τοποθετήσουν ένα τέτοιο παρολί θα πρέπει έπειτα να ενημερώσουν την Goalbet για τη συμμετοχή τους στην προσφορά, στέλνοντας το ID του δελτίου τους.

 

Τα χαμένα στοιχήματα που δικαιούνται την αποζημίωση

Από τα παραπάνω στοιχήματα, κάποια θα δικαιούνται μια αποζημίωση, στην περίπτωση που χάσουν. Συγκεκριμένα, την αποζημίωση θα εξασφαλίσουν όσοι χάσουν και ένας από τους αγώνες που έχουν επιλέξει λήξει με σκορ 0-0. Σε αυτή την περίπτωση, οι παίχτες θα δικαιούνται μια αποζημίωση, η οποία θα ισούται με το 100% του χαμένου ποσού, έως ένα προκαθορισμένο όριο.

Η αποζημίωση της ιστοσελίδας στοιχημάτων Goalbet, τέλος, θα έχει τη μορφή πριμ και θα απελευθερωθεί για ανάληψη μόνο στην περίπτωση που καλυφθούν οι απαιτήσεις τζιραρίσματος της Goalbet.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία