Ανταμείβει κερδισμένα και χαμένα παρολί η στοιχηματική ιστοσελίδα Betshop

H στοιχηματική ιστοσελίδα Betshop ανακοίνωσε σήμερα μια νέα προσφορά για τα μέλη της (ειδικά για όσους στοιχηματίζουν live) και υπόσχεται να τα ανταμείψει για τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή. Η νέα προσφορά αφορά αποκλειστικά στα live στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες στους αγώνες των δύο επόμενων ημερών και μπορεί να τους ανταμείψει με ένα πριμ ύψους 20%, έως ένα προκαθορισμένο ποσό.

Όσοι εκμεταλλευτούν την προσφορά, μάλιστα, και καλύψουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις θα ανταμειφθούν για τα live στοιχήματά τους, είτε αυτά κερδίσουν είτε χάσουν!

 

Τα live στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά

Οι παίχτες που θέλουν να διεκδικήσουν την ανταμοιβή έχουν διορία έως την Παρασκευή, στις 23:59, προκειμένου να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να τοποθετήσουν πέντε live στοιχήματα στους σημερινούς ή αυριανούς αγώνες, με το καθένα να έχει αξία 5 ευρώ και άνω. Κάθε live στοίχημα θα πρέπει επίσης να αφορά σε διαφορετικό αγώνα και να συνοδεύεται από απόδοση 1.90 και άνω.

Από εκεί και πέρα, δεν έχει καμία απολύτως σημασία το ποιον αγώνα και ποια στοιχηματική αγορά θα επιλέξει κάθε παίχτης για τα live στοιχήματά του. Παράλληλα, δεν έχει καμία σημασία και το αν τα στοιχήματά τους κερδίσουν ή χάσουν. Το μόνο που μπορεί να εμποδίσει το πριμ είναι το πρόωρο κλείσιμο μέσω cash out.

 

Η ανταμοιβή της προσφοράς

Όσοι καλύψουν στο έπακρο τις προϋποθέσεις της προσφοράς θα εξασφαλίσουν ένα πριμ, το οποίο θα έχει αξία 20% της συνολικής αξίας των πέντε στοιχημάτων, έως ένα προκαθορισμένο όριο. Τα χρήματα του πριμ, τέλος, θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο, αλλά και για ανάληψη, υπό την προϋπόθεση ότι θα καλυφθούν οι απαιτήσεις τζιραρίσματος της Betshop.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Betshop και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Betshop ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία