Δύο προσφορές της Sportingbet για το Μάντσστερ Σ. - Μάντσεστερ Γ.

Ένα από τα πλέον κλασικά ντέρμπι της αγγλικής Premier League, αυτό ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, διεξάγεται την Κυριακή 2 Νοεμβρίου και οι παίχτες έχουν στη διάθεσή τους δεκάδες ευκαιρίες στοιχηματισμού. Και, μπορεί το ντέρμπι να έχει χάσει την αίγλη του, εξαιτίας των απογοητευτικών εμφανίσεων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά οι φίλαθλοι και οι παίχτες του online στοιχήματος το περιμένουν πώς και πώς. Άλλωστε, τους δίνεται η ευκαιρία να εκμεταλλευτούν και ένα πλήθος προσφορών, όπως αυτές που ανακοίνωσε η στοιχηματική εταιρία Sportingbet.

 

Τα μέλη της Sportingbet, λοιπόν, μπορούν να εκμεταλλευτούν δύο διαφορετικές προσφορές και είτε να αυξήσουν τα πιθανά τους κέρδη είτε να λάβουν πίσω τα χρήματα που έχασαν. Στην πρώτη περίπτωση, θα λάβουν ένα μπόνους 5% επί των κερδών τους, εφόσον συμπεριλάβουν τουλάχιστον μια αγορά του αγώνα στο δελτίο τους. Οι επιλογές τους είναι αρκετές, καθώς μπορούν να συμπεριλάβουν οποιαδήποτε αγορά του online στοιχήματος (αλλά όχι και του live) και να σχηματίσουν ακόμη και παρολί, με σημεία από άλλους αγώνες, προκειμένου να αυξήσουν τα πιθανά τους κέρδη. Στην περίπτωση ενός παρολί, όμως, πρέπει όλοι οι αγώνες να διευθετούνται την Κυριακή, έως και τα μεσάνυχτα.

 

Και αν η πρώτη προσφορά της Sportingbet αυξάνει τα κέρδη όσων προέβλεψαν σωστά, η δεύτερη επιστρέφει χρήματα σε όσους προέβλεψαν λάθος. Οι παίχτες αυτοί, εφόσον στοιχηματίσουν σε συγκεκριμένες αγορές, μπορούν να λάβουν πίσω τα χρήματα που έχασαν, έως και το ποσό των 100 ευρώ. Αυτό που χρειάζεται είναι να στοιχηματίσουν στο ακριβές σκορ, τον σκόρερ, το scorecast ή σε κάποιο ειδικό στοίχημα του αγώνα. Και, στην περίπτωση που ο Αγκουέρο ή ο Φαν Πέρσι πετύχουν το πρώτο γκολ του αγώνα, θα λάβουν πίσω τα χαμένα τους χρήματα.

 

Και στις δύο προσφορές, τέλος, οι παίχτες θα δουν τα χρήματα να πιστώνονται στο λογαριασμό τους, αλλά δε θα είναι σε θέση να προχωρήσουν σε ανάληψή τους, παρά μόνο αφού τζιράρουν την αξία τους επί πέντε φορές, σε στοιχήματα της Sportingbet που συνοδεύονται από απόδοση 1.50 και άνω.

Με αυτόν τον τρόπο η Sportingbet, η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα,ανταμοίβει τα μέλη της είτε στοιχηματίσουν σωστά είτε όχι.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία