Επιστροφή χρημάτων στο Γκραν Πρι Ουγγαρίας από τη Netbet

Την Κυριακή 26 Ιουλίου διεξάγεται το επόμενο γκραν πρι της Formula 1, στην Ουγγαρία, υποσχόμενο θέαμα και συγκινήσεις, σε όσους το παρακολουθήσουν και σε όσους στοιχηματίσουν σε αυτό. Πολλοί από τους λάτρεις της Formula 1 που θα στοιχηματίσουν στον συγκεκριμένο αγώνα, μάλιστα, έχουν τη δυνατότητα να μειώσουν το ρίσκο στοιχηματισμού, εκμεταλλευόμενοι την προσφορά της ιστόσελίδας στοιχήματος Netbet.

 

Πρόκειται για μια προσφορά επιστροφής χρημάτων, η οποία απευθύνεται σε όσους προβλέψουν το νικητή του αγώνα και χάσουν. Προκειμένου να προχωρήσει H Netbet στην επιστροφή αυτή, όμως, δε θα πρέπει να κερδίσει τον αγώνα κάποιος από τους δύο πιλότους της Mercedes.

 

Αναλυτικότερα, η Netbet ανακοίνωσε πως, εφόσον τερματίσει πρώτος στον αγώνα κάποιος πιλότος πλην των Lewis Hamilton και Nico Rosberg, θα επιστρέψει έως και το ποσό των 20 ευρώ στους παίχτες που θα έχουν προβλέψει λάθος. Για να συμμετέχουν, όμως, οι παίχτες στη συγκεκριμένη προσφορά, θα πρέπει να ακολουθήσουν δύο βήματα. Το πρώτο είναι να δηλώσουν συμμετοχή, έως και στις 23:50 στις 24 Ιουλίου. Και το δεύτερο να τοποθετήσουν τουλάχιστον ένα μονό στοίχημα στην αγορά του νικητή αγώνα, αξίας τουλάχιστον 10 ευρώ, πριν την έναρξη του Γκραν Πρι.

 

Εφόσον, λοιπόν, κάποιος παίχτης στοιχηματίσει σε νίκη κάποιου από τους πιλότους που συμμετέχουν στο Γκραν Πρι της Ουγγαρίας και αυτός τερματίσει σε άλλη θέση και εφόσον την πρωτιά δεν καταλάβει ένας από τους δύο πιλότους της Mercedes, ο παίχτης αυτός θα λάβει πίσω τα χρήματα που έχασε, έως και το ποσό των 20 ευρώ.

 

Το ποσό αυτό θα πιστωθεί σύντομα στον λογαριασμό του και θα έχει τη μορφή bonus. Αυτό σημαίνει, μεταξύ άλλων, πως δε θα είναι διαθέσιμο προς ανάληψη, παρά μόνον αφού καλυφθούν οι απαιτήσεις τζιραρίσματος της Netbet. Αυτές ορίζουν το τζιράρισμα του ποσού επί πέντε φορές, σε στοιχήματα με απόδοση 1.60 και άνω, εντός των επόμενων 60 ημερών. Προκειμένου να τζιράρουν το ποσό αυτό, οι παίχτες μπορούν να τοποθετήσουν κάθε είδους στοίχημα, με εξαίρεση τα φόρκαστ και τράικαστ στις ιπποδρομίες και τα χάντικαπ και over/under στα υπόλοιπα αθλήματα – η τελευταία εξαίρεση αφορά αποκλειστικά στα μονά στοιχήματα και όχι στα παρολί.

Η Netbet ειναι μία από τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα και προσφέρουν παιχνίδια καζίνο ,πόκερ ,τάβλι και άλλα πολλά!

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Netbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Netbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία