Αρμενία-Ελλάδα με 0% γκανιότα στην στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet ανακοίνωσε και σήμερα μια προσφορά, που υπόσχεται να ανταμείψει με αυξημένα κέρδη όσα μέλη της τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά. Πρόκειται για την προσφορά της 0% γκανιότας, η οποία δε θα μπορούσε παρά να ισχύει για έναν από τους σημερινούς προκριματικούς του EURO 2020 και συγκεκριμένα για αυτόν ανάμεσα σε Αρμενία και Ελλάδα. Η σημερινή προσφορά έχει προκαλέσει αύξηση των αποδόσεων στο 1Χ2 του αγώνα και υπόσχεται αυξημένα κέρδη χωρίς αυξημένο ρίσκο σε όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά

Στη σημερινή προσφορά 0% γκανιότας της Goalbet συμμετέχουν επιλεγμένα στοιχήματα. Οι παίχτες που θέλουν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν τις 19:00 που ξεκινά ο αγώνας (τα live στοιχήματα δε συμμετέχουν στην προσφορά) και να επιλέξουν ένα από τα σημεία της αγοράς του 1Χ2. Τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν μπορούν να είναι μονά ή παρολί, ενώ δεν έχει καμία απολύτως σημασία η αξία τους.

Σημασία έχει, όμως, να προβλέπουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Όσοι καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς και προβλέψουν σωστά θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, τα οποία θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα μπορούν να μεταφερθούν από τον λογαριασμό τους, χωρίς περιορισμούς.

 

Οι αποδόσεις της Goalbet στο Αρμενία-Ελλάδα

Οι αποδόσεις που ανακοινώνει η Goalbet στο 1Χ2 του Αρμενία-Ελλάδα έχουν αυξηθεί, χάρη στην απουσία της γκανιότας, και έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 3.59 για νίκη της Αρμενίας, 3.59 για ισοπαλία και 2.25 για νίκη της Ελλάδας. Οι αποδόσεις καταφέρνουν να κινηθούν σε υψηλότερα επίπεδα από τον μέσο όρο που προσφέρουν οι εταιρίες στοιχημάτων του ανταγωνισμού και υπόσχονται να ανταμείψουν τους νικητές με περισσότερα κέρδη, χωρίς να επηρεάζουν το ρίσκο που θα πρέπει να πάρουν.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία