Άγιαξ-Μπαρτσελόνα με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Η εταιρία στοιχημάτων Stoiximan ανακοίνωσε πως θα διατηρήσει 0% γκανιότα στον αποψινό αγώνα του Champions League ανάμεσα σε Άγιαξ και Μπαρτσελόνα, δίνοντας στα μέλη του την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη. Αναλυτικότερα, χάρη στη μηδενική γκανιότα, όσοι στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 θα δουν αυξημένες αποδόσεις, οι οποίες μπορούν να τους αποφέρουν εξίσου αυξημένα κέρδη, σε περίπτωση που προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

Οι αποδόσεις, λοιπόν, που ανακοίνωσε ο Stoiximan και οι ο οποίες δεν περιλαμβάνουν τη γκανιότα έχουν ως εξής: 9.20 για νίκη του Άγιαξ, 5.40 για ισοπαλία και 1.41 για νίκη της Μπαρτσελόνα.

O Stoiximan ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα και προσφέρει στοιχήματα σε όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά ποδοσφαιρικά γεγονότα.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία