Ουρουγουάη-Ιαπωνία με κορυφαίες αποδόσεις στην ιστοσελίδα στοιχημάτων Goalbet

Η ιστοσελίδα στοιχημάτων Goalbet συνεχίζει να προσφέρει στα μέλη της ακόμη περισσότερους λόγους για να στοιχηματίσουν στους κορυφαίους αγώνες του Copa America και ανακοίνωσε και σήμερα μια νέα προσφορά, η οποία υπόσχεται να αυξήσει τα πιθανά τους κέρδη. Η σημερινή προσφορά αφορά στον αγώνα ανάμεσα σε Ουρουγουάη και Ιαπωνία και έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση των αποδόσεων στην αγορά του 1Χ2.

Πρόκειται για την προσφορά της 0% γκανιότας, η οποία ισχύει αποκλειστικά για τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες στην αγορά του 1Χ2. Εκεί, άλλωστε, έχουν αυξηθεί οι αποδόσεις, χάρη στην απουσία της γκανιότας, με αποτέλεσμα τα κέρδη όσων προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα να εξασφαλίσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς της Goalbet

Η σημερινή προσφορά της Goalbet ισχύει μόνο για όσα στοιχήματα τοποθετήσουν τα μέλη της στον αγώνα του Copa America ανάμεσα σε Ουρουγουάη και Ιαπωνία. Οι παίχτες που θέλουν να συμμετάσχουν στην προσφορά θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στο pre-game και να επιλέξουν ένα από τα σημεία της αγοράς του 1Χ2. Επιπλέον, βασική προϋπόθεση για να εξασφαλίσουν τα αυξημένα κέρδη είναι να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και θα προβλέψουν σωστά θα μπορέσουν να εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, χάρη στις τρεις αποδόσεις που έχουν αυξηθεί μέσω της προσφοράς. Οι αποδόσεις αυτές έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 1.23 για νίκη της Ουρουγουάης, 7.21 για ισοπαλία και 19.03 για νίκη της Ιαπωνίας. Σε σύγκριση με τις αντίστοιχες αποδόσεις που έχουν ανακοινώσει άλλες εταιρίες στοιχημάτων, αυτές της Goalbet κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους παίχτες.

Όσοι εκμεταλλευτούν την προσφορά και προβλέψουν σωστά, τέλος, θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, τα οποία θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη, χωρίς να απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία