Διπλή ευκαιρία για αυξημένα κέρδη στην εταιρία στοιχημάτων Goalbet

Όπως συνηθίζει τον τελευταίο καιρό, η εταιρία στοιχημάτων Goalbet ανακοίνωσε μια διπλή προσφορά για τα μέλη της που στοιχηματίζουν στο ποδόσφαιρο και είναι διατεθειμένα να τοποθετήσουν τις προβλέψεις τους σε δύο επιλεγμένους αγώνες και σε επιλεγμένα σημεία. Αναλυτικότερα, οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν πως διατηρούν 0% γκανιότα στην αγορά του 1Χ2 δύο σημερινών αγώνων ποδοσφαίρου και προσφέρουν στους παίχτες δύο ευκαιρίες, προκειμένου να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τα στοιχήματά τους.

Όσοι εκμεταλλευτούν την προσφορά, λοιπόν, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στους επιλεγμένους αγώνες, προκειμένου να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους. Και, εφόσον προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη με τη μορφή μετρητών.

 

0% γκανιότα στο Σαουθάμπτον-Μπράιτον και στο Χιρόνα-Θέλτα

Οι δύο επιλεγμένοι αγώνες που συμμετέχουν στην προσφορά είναι το Σαουθάμπτον-Μπράιτον (που διεξάγεται στο πλαίσιο της αγγλικής Premier League) και το Χιρόνα-Θέλτα (στο πλαίσιο της ισπανικής Primera Division). Και στους δύο αγώνες έχουν αυξηθεί οι αποδόσεις που βρίσκονται στα σημεία της αγοράς του 1Χ2, μέσω της προσφοράς της 0% γκανιότας.

Χάρη στην προσφορά, λοιπόν, όσοι μπουν στη διαδικασία να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα δουν τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα της Premier League: 2.09 για νίκη της Σαουθάμπτον, 3.42 για ισοπαλία και 4.32 για νίκη της Μπράιτον. Αντίστοιχα, όσοι επιλέξουν να στοιχηματίσουν στον αγώνα της Primera Division θα δουν τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2: 2.54 για νίκη της Χιρόνα, 3.58 για ισοπαλία και 3.03 για νίκη της Θέλτα.

Όλες οι παραπάνω αποδόσεις έχουν αυξηθεί, χάρη στην απουσία της γκανιότας, και ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς. Και οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και θα προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, χωρίς να έχουν αντιμετωπίσει αυξημένο ρίσκο.

H Goalbet η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος επιλέγει αγώνες από τα κορυφαία πρωταθλήματα ποδοσφαίρου και ανακοινώνει διπλές πρσσφορές για τα μέλη της. Πριν λίγες ημέρες ανακοίνωσε 0% γκανιότα για την Bundesliga (Ντόρτμουντ-Άιντραχτ Φρανκφούρτης) και για την  Ligue 1 (Νις-Ρεν).

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία