Τορόντο Ράπτορς – Μπόστον Σέλτικς με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Οι αγώνες στο καλύτερο πρωτάθλημα μπάσκετ στον κόσμο συνεχίζονται και οι ομάδες έρχονται αντιμέτωπες σε αναμετρήσεις που παρουσιάζουν έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον. Το NBA, άλλωστε, δεν υπόσχεται μόνον θέαμα, αλλά και κέρδη σε όσους στοιχηματίσουν στους αγώνες του και προβλέψουν σωστά. Οι επιλογές τους είναι πολλές, αλλά μία ξεχωρίζει σήμερα στον Stoiximan.

 

Αρχικά, ο αγώνας που ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της ιστοσελίδας στοιχημάτων είναι αυτός ανάμεσα σε Τορόντο Ράπτορς και Μπόστον Σέλτικς, ο οποίος διεξάγεται απόψε στις 2:30 τα ξημερώματα. Και στον εν λόγω αγώνα ξεχωρίζει η στοιχηματική αγορά του νικητή, καθώς ο Stoiximan την προσφέρει με 0% γκανιότα.

 

Με λίγα λόγια, λοιπόν, όσοι στοιχηματίσουν στον αποψινό αγώνα ανάμεσα σε Τορόντο Ράπτορς και Μπόστον Σέλτικς θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη. Οι αποδόσεις στην αγορά του νικητή δεν έχουν μειωθεί, χάρη στην απουσία της γκανιότας, και ο Stoiximan υπόσχεται αυξημένα κέρδη χωρίς αυξημένο ρίσκο.

 

Αναλυτικότερα, ο Stoiximan ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις σε όσους επιλέξουν να στοιχηματίσουν στην αγορά του νικητή του αποψινού αγώνα του NBA: 1.55 για νίκη των Τορόντο Ράπτορς και 2.80 για νίκη των Μπόστον Σέλτικς. Οι παραπάνω αποδόσεις έχουν αυξηθεί και βρίσκονται πάνω από το μέσο όρο της αγοράς. Οι περισσότερες εταιρίες στοιχημάτων του ανταγωνισμού, άλλωστε, διατηρούν κανονικά γκανιότα στον αγώνα και έχουν μειώσει ελαφρώς τις αποδόσεις τους, προκειμένου να διατηρήσουν την καθιερωμένη προμήθεια.

 

Όσοι, λοιπόν, στοιχηματίσουν μέσω του Stoiximan θα διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη. Για να μπορούν να τα διεκδικήσουν, όμως, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα και να επιλέξουν την αγορά του νικητή. Εφόσον κερδίσουν, μάλιστα, θα εισπράξουν τα κέρδη τους με τη μορφή μετρητών και θα μπορούν να προχωρήσουν άμεσα σε ανάληψή τους.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία