Ρόμα-Φιορεντίνα με 0% γκανιότα στην Championsbet

H εταιρία στοιχημάτων Championsbet μας έχει συνηθίσει στο να επιλέγει καθημερινά τον σημαντικότερο ποδοσφαιρικό αγώνα του προγράμματός της και να τον προσφέρει με 0% γκανιότα, δίνοντας στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη. Για σήμερα, ο αγώνας αυτός δεν είναι άλλος από τον ιταλικό "εμφύλιο" του Europa League, ανάμεσα σε Ρόμα και Φιορεντίνα. Οι δύο ομάδες αναζητούν μια θέση στους 8 της διοργάνωσης και οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν στον αγώνα μπορούν να αυξήσουν τα πιθανά τους κέρδη.

 

Η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή. Άλλωστε, το μόνο που απαιτεί η συγκεκριμένη προσφορά είναι να προβλέψει κανείς σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Η προσφορά της μηδενικής γκανιότας αυξάνει τις αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2, καθώς απουσιάζει η προμήθεια που παρακρατούν οι bookmakers. Με λίγα λόγια, οι αποδόσεις στα τρία σημεία της αγοράς είναι αυξημένες και υπόσχονται εξίσου αυξημένα κέρδη.

 

Από την άλλη, η συγκεκριμένη προσφορά δεν απαιτεί κάποιου είδους παραχωρήσεις - όπως, για παράδειγμα, συμβαίνει με άλλες προσφορές. Όσοι την εκμεταλλευτούν δεν είναι αναγκασμένοι να τοποθετήσουν στοιχήματα συγκεκριμένης αξίας ούτε να τζιράρουν τα χρήματα που θα κερδίσουν, προκειμένου να είναι σε θέση να προχωρήσουν σε ανάληψή τους. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 στο Ρόμα-Φιορεντίνα πριν την έναρξη του αγώνα και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

 

Οι αποδόσεις, λοιπόν, που ανακοίνωσε η Championsbet για τον αποψινό αγώνα έχουν ως εξής: 2.09 για νίκη της Ρόμα, 3.55 για ισοπαλία και 4.04 για νίκη της Φιορεντίνα. Πρόκειται για αποδόσεις που κατορθώνουν να ξεχωρίσουν από τις υπόλοιπες που προσφέρουν οι λοιπές  στοιχηματικές εταιρίες, καθώς βρίσκονται ελαφρώς υψηλότερα.

 

Χάρη σε αυτές τις αποδόσεις, λοιπόν, τα μέλη της Championsbet μπορούν να προσδώσουν αυξημένη αξία στα στοιχήματά τους. Άλλωστε, η προσφορά της μηδενικής γκανιότας δεν τους ζητά να κάνουν παραχωρήσεις - απλά να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία