Ολυμπιακός-Μπάγερν με 0% γκανιότα στον Stoiximan

O Ολυμπιακός ξεκινά σήμερα τις υποχρεώσεις του στο Champions League, υποδεχόμενος τη Μπάγερν Μονάχου, σε έναν αγώνα που ελπίζει να ολοκληρώσει με το δεξί. Παράλληλα, και οι παίχτες του στοιχήματος ελπίζουν σε δική τους νίκη, ειδικά όταν έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χάρη στην προσφορά της εταιρίας στοιχημάτων  Stoiximan.

 

Η ιστοσελίδα του online στοιχήματος, άλλωστε, φρόντισε να συμπεριλάβει στο πρόγραμμα των προσφορών της τον αποψινό αγώνα του Champions League, προσφέροντάς τον με 0% γκανιότα. Αυτό σημαίνει ότι οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 είναι αυξημένες και πως οι παίχτες είναι σε θέση να διεκδικήσουν εξίσου αυξημένα κέρδη.

 

Αναλυτικότερα, όσοι παίχτες τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στον αποψινό αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μπάγερν, πριν αυτός ξεκινήσει και στην αγορά του 1Χ2, θα διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χάρη στην απουσία της γκανιότας. Η γκανιότα, άλλωστε, είναι υπεύθυνη για τη μείωση των αποδόσεων, καθώς χρησιμοποιείται από τους bookmakers, προκειμένου να διατηρήσουν μια προμήθεια από τα στοιχήματα, μειώνοντας τις αποδόσεις, και να εξασφαλίσουν κέρδη. Από τη στιγμή, λοιπόν, που απουσιάζει, οι αποδόσεις επανέρχονται σε υψηλότερα επίπεδα.

 

Συγκεκριμένα, οι αποδόσεις που ανακοίνωσε για τον αποψινό αγώνα του Champions League ο Stoiximan έχουν ως εξής: 8.50 για νίκη του Ολυμπιακού, 4.75 για ισοπαλία και 1.48 για νίκη της Μπάγερν. Οι συγκεκριμένες αποδόσεις καταφέρνουν να κινηθούν υψηλότερα από το μέσο όρο αυτών που έχουν ανακοινώσει οι υπόλοιπες στοιχηματικές εταιρίες.

 

Η συγκεκριμένη προσφορά, τέλος, δεν υπόσχεται μόνον αυξημένα κέρδη, αλλά και ελάχιστα ανταλλάγματα. Άλλωστε, το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες είναι να στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2, πριν την έναρξη του αγώνα, και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα. Επιπλέον όροι και προϋποθέσεις, όπως ελάχιστο ποσό στοιχηματισμού κτλ., δεν υπάρχουν στην προσφορά της μηδενικής γκανιότας.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία