Δύο αγώνες με 0% γκανιότα απόψε στον Stoiximan

Το σημερινό αγωνιστικό πρόγραμμα περιλαμβάνει αρκετούς ποδοσφαιρικούς αγώνες του Europa League, στο πλαίσιο του οποίου διεξάγονται και τρεις αγώνες με ελληνικό ενδιαφέρον. Όπως είναι φυσικό, οι αγώνες αυτοί αναμένεται να συγκεντρώσουν τα περισσότερα στοιχήματα από πλευράς Ελλήνων παιχτών, με δύο από αυτούς να ξεχωρίζουν ακόμη περισσότερο στα μάτια των μελών της νόμιμης ιστοσελίδας στοιχημάτων Stoiximan, χάρη στη διπλή προσφορά που ανακοίνωσε.

 

Αναλυτικότερα, ο Stoiximan διατηρεί 0% γκανιότα σε δύο από τους σημερινούς αγώνες των ελληνικών ομάδων στο Europa League: αυτόν ανάμεσα σε Θέλτα και Παναθηναϊκό που διεξάγεται στις 20:00 και αυτόν ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΠΟΕΛ που διεξάγεται στις 22:05. Οι δύο αγώνες προσφέρονται με 0% γκανιότα, γεγονός που σημαίνει πως οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 είναι αυξημένες, καθώς δεν έχουν μειωθεί ως συνήθως.

 

Χάρη στην προσφορά του Stoiximan, λοιπόν, όσοι στοιχηματίσουν στους δύο αγώνες και επιλέξουν την αγορά του 1Χ2 θα δουν αυξημένες αποδόσεις στα τρία σημεία. Συγκεκριμένα, στο Θέλτα-Παναθηναϊκός, οι αποδόσεις έχουν ως εξής: 1.64 για νίκη της Θέλτα, 4.00 για ισοπαλία και 6.95 για νίκη του Παναθηναϊκού. Αντίστοιχα, στο Ολυμπιακός-ΑΠΟΕΛ, οι αποδόσεις έχουν αυξηθεί ως εξής: 1.51 για νίκη του Ολυμπιακού, 4.35 για ισοπαλία και 9.00 για νίκη της ΑΟΕΛ.

 

Και στις δύο περιπτώσεις, οι αποδόσεις που έχει ανακοινώσει ο Stoiximan δεν έχουν μειωθεί, όπως γίνεται συνήθως, εξαιτίας της γκανιότας, και κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα από το μέσο όρο. Με λίγα λόγια, ο Stoiximan υπόσχεται περισσότερα κέρδη στα παραπάνω σημεία, σε σχέση με τις στοιχηματικές εταιρίες του ανταγωνισμού, οι οποίες διατηρούν στην πλειοψηφία τους κανονικά γκανιότα στους δύο αγώνες.

 

Για να διεκδικήσουν τα αυξημένα κέρδη, τέλος, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη κάθε αγώνα, επιλέγοντας την αγορά του 1Χ2, και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία