Μιλγουόκι Μπακς – Μπόστον Σέλτικς με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Η ιστοσελίδα στοιχήματος Stoiximan στρέφει το βλέμμα του στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και στο πρωτάθλημα μπάσκετ του NBA για τη σημερινή προσφορά του και προσφέρει στα μέλη του την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη από τα στοιχήματά τους στον αγώνα ανάμεσα σε Μιλγουόκι Μπακς και Μπόστον Σέλτικς. Πρόκειται για έναν αγώνα που προσφέρεται στον Stoiximan με 0% γκανιότα και είναι διαθέσιμος με αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του νικητή αγώνα.

 

Αναλυτικότερα, ο Stoiximan έχει ήδη ανακοινώσει αυξημένες αποδόσεις στα δύο σημεία της συγκεκριμένης αγοράς στον αποψινό αγώνα του NBA, επιτρέποντας στους παίχτες να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη. Οι υψηλότερες αποδόσεις οφείλονται στην απουσία της γκανιότας, η οποία είναι συνήθως υπεύθυνη για τη μικρή μείωση των αποδόσεων. Αφού, λοιπόν, η προμήθεια αυτή απουσιάζει, οι αποδόσεις κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα.

 

Συγκεκριμένα, ο Stoiximan έχει ανακοινώσει τις εξής αποδόσεις στον σημερινό αγώνα του NBA: 1.94 για νίκη των Μιλγουόκι Μπακς και 2.06 για νίκη των Μπόστον Σέλτικς. Οι συγκεκριμένες αποδόσεις, μάλιστα, είναι υψηλότερες από τις αντίστοιχες της συντριπτικής πλειοψηφίας του ανταγωνισμού, ο οποίος διατηρεί κανονικά τη γκανιότα.

 

Για να διεκδικήσουν τα αυξημένα κέρδη, όμως, οι παίχτες θα πρέπει να βιαστούν και να τοποθετήσουν το στοίχημά τους πριν την έναρξη του αγώνα, στις 03:00 τα ξημερώματα (ώρα Ελλάδας). Επιπλέον, η μόνη αγορά, στην οποία μπορούν να στοιχηματίσουν, προκειμένου να συμμετέχουν στην προσφορά, είναι αυτή του νικητή αγώνα. Τέλος, όπως είναι φυσικό, για να εισπράξουν τα επιπλέον κέρδη θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το νικητή του αγώνα.

 

Αυτές είναι και οι μόνες προϋποθέσεις που καλούνται να καλύψουν οι παίχτες στη συγκεκριμένη αγορά. Σε αντίθεση με άλλες προσφορές (όπως μπόνους, δωρεάν στοιχήματα και επιστροφές χαμένων χρημάτων), οι παίχτες δεν είναι αναγκασμένοι να παραχωρήσουν σημαντικά ανταλλάγματα, όπως τοποθέτηση ενός στοιχήματος ελάχιστης αξίας ή τζιράρισμα των επιπλέον κερδών, προκειμένου να είναι σε θέση να προχωρήσουν σε ανάληψη.

Ο Stoiximan ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος και προσφέρει την μηδενική γκανιότα καθημερινά στα μέλη του και όχι μόνο στο ποδόσφαιρο.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία