Κορυφαίες αποδόσεις στα προκριματικά του Champions League από την Goalbet

Η Goalbet, η οποία και ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος, ανακοίνωσε και σήμερα μια προσφορά, χάρη στην οποία τα μέλη της θα μπορούν να τοποθετήσουν συγκεκριμένα στοιχήματα σε κορυφαίες αποδόσεις. Η προσφορά της 0% γκανιότας ισχύει για έναν επιλεγμένο αγώνα από το σημερινό πρόγραμμα των προκριματικών του Champions League και επιτρέπει στους παίχτες να τοποθετήσουν στοιχήματα που δε θα συνοδεύονται από αυξημένο ρίσκο, αλλά θα μπορούν να τους αποφέρουν αυξημένα κέρδη.

Αναλυτικότερα, η Goalbet προσφέρει με 0% γκανιότα τον αποψινό αγώνα ανάμεσα σε Άγιαξ και Στουρμ Γκρατς, με αποτέλεσμα να έχουν αυξηθεί οι αποδόσεις που θα συναντήσουν τα μέλη της στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2. Και όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα θα εξασφαλίσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς

Η προσφορά της Goalbet ισχύει μόνο για τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν τα μέλη της στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα ανάμεσα σε Άγιαξ και Στουρμ Γκρατς. Αυτά τα σημεία, άλλωστε, συνοδεύονται από τις κορυφαίες αποδόσεις, που οφείλονται στο γεγονός ότι απουσιάζει η γκανιότα. Και, εφόσον οι παίχτες τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα (σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις της προσφοράς) και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, θα εξασφαλίσουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχονται οι αποδόσεις.

Τα κέρδη, μάλιστα, θα έχουν τη μορφή μετρητών και όχι πριμ, όπως συμβαίνει σε άλλου είδους προσφορές. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη και πως δεν απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους, για να απελευθερωθούν.

Χάρη στην προσφορά, λοιπόν, η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet ανακοίνωσε τρεις αυξημένες αποδόσεις στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 του σημερινού προκριματικού του Champions League. Οι αποδόσεις αυτές έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 1.37 για νίκη του Άγιαξ, 5.42 για ισοπαλία και 11.03 για νίκη της Στουρμ Γκρατς. Χάρη σε αυτές, οι παίχτες θα μπορέσουν να εξασφαλίσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο που θα πάρουν.

Η Goalbet συνεχίζει να προσφέρει την 0% γκανιότα στους αγώνες για τα προκριματικά του Champions League, έτσι ύστερα από τον χτεσινό αγώνα μεταξύ Λέγκια Βαρσοβίας και Σπαρτάκ Τρνάβα σειρά παίρνει σήμερα ο Άγιαξ με την Στουρμ Γκρατς.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 
 

 

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία