0% γκανιότα… επί δύο στην στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet έχει καλομάθει τα μέλη της κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ, αφού προσφέρει καθημερινά δύο αγώνες με 0% γκανιότα. Έτσι και σήμερα, η Goalbet ανακοίνωσε πως διατηρεί 0% γκανιότα στην αγορά του 1Χ2 σε δύο από τους σημερινούς αγώνες της διοργάνωσης.

Η σημερινή προσφορά της Goalbet ισχύει για τον αγώνα ανάμεσα σε Νότια Κορέα και Γερμανία και για τον αγώνα ανάμεσα σε Σερβία και Βραζιλία. Και στις δύο περιπτώσεις, έχουν αυξηθεί οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2, με αποτέλεσμα όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη χωρίς αυξημένο ρίσκο.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς της Goalbet

Η συγκεκριμένη προσφορά λειτουργεί με έναν πολύ απλό τρόπο. Κάθε μία από τις εταιρίες στοιχημάτων διατηρεί μια προμήθεια (γνωστή ως γκανιότα) σε κάθε σημείο ενός αγώνα. Με αυτόν τον τρόπο, εξασφαλίζει τα κέρδη του, ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Στην περίπτωση της προσφοράς της Goalbet, όμως, η γκανιότα βρίσκεται στο 0%, η προμήθεια απουσιάζει και οι αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί. Αντίθετα, κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του Ν. Κορέα – Γερμανία και του Σερβία – Βραζιλία.

Βέβαια, οι παίχτες που θέλουν να εκμεταλλευτούν την προσφορά της στοιχηματικής ιστοσελίδας Goalbet θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις που αναφέρονται.

 

Οι αποδόσεις που ανακοίνωσε η Goalbet

Χάρη στην προσφορά της Goalbet, οι αποδόσεις στα σημεία της αγοράς του 1Χ2 των δύο αγώνων έχουν αυξηθεί και υπόσχονται αυξημένα κέρδη. Συγκεκριμένα, στον πρώτο αγώνα, οι αποδόσεις έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 19.02 για νίκη της Ν. Κορέας, 8.01 για ισοπαλία και 1.21 για νίκη της Γερμανίας. Αντίστοιχα, στον δεύτερο αγώνα, οι αποδόσεις του 1Χ2 έχουν πλέον ως εξής: 6.85 για νίκη της Σερβίας, 4.23 για ισοπαλία και 1.61 για νίκη της Βραζιλίας.

Να σας υπενθυμίσουμε πως η Goalbet έχει ανακοινώσει και ένα παρολί μειωμένου ρίσκου στους αγώνες του Μουντιάλ το οποίο έχει ισχύ μέχρι και αύριο.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία