Μπάγερν – Ρεάλ Μαδρίτης με 0% γκανιότα στην στοιχηματική εταιρία Goalbet

Ανάμεσα στους δεκάδες αγώνες ποδοσφαίρου που διεξάγονται σήμερα ανά την Ευρώπη και τον κόσμο, ένας είναι αυτός που ξεχωρίζει στην στοιχηματική εταιρία Goalbet. Πρόκειται για την κορυφαία αναμέτρηση της Μπάγερν Μονάχου με τη Ρεάλ Μαδρίτης, μια αναμέτρηση που διεξάγεται στο πλαίσιο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης ποδοσφαίρου, του Champions League.

Ο συγκεκριμένος αγώνας, όμως, δεν ξεχωρίζει μόνο για την αγωνιστική αξία του, αλλά και τη στοιχηματική. Εκτός από τις πολλές ευκαιρίες στοιχηματισμού που προσφέρει, υπόσχεται και αυξημένα κέρδη στα μέλη της Goalbet. Εξάλλου, προσφέρεται με 0% γκανιότα στην αγορά του 1Χ2, με αποτέλεσμα κάποιες αποδόσεις να έχουν αυξηθεί και να υπόσχονται κέρδη περισσότερα από όσα δικαιολογεί το ρίσκο των παιχτών.

 

0% γκανιότα για περισσότερα κέρδη χωρίς περισσότερο ρίσκο

Η συγκεκριμένη προσφορά είναι γνωστή στα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας Goalbet, αφού δεν είναι η πρώτη φορά που τίθεται σε ισχύ. Όπως και τις προηγούμενες φορές, έτσι και σήμερα, η προσφορά έχει εξαλείψει την γκανιότα στα τρία σημεία της αγοράς του επιλεγμένου αγώνα. Έτσι, οι αποδόσεις στο 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Μπάγερν και Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχουν μειωθεί και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές.

Από τη στιγμή που απουσιάζει η γκανιότα, λοιπόν, οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα του Champions League έχουν αυξηθεί. Και, για να μιλήσουμε με αριθμούς, οι αποδόσεις έχουν πλέον διαμορφωθεί ως εξής: 2.10 για νίκη της Μπάγερν, 3.91 για ισοπαλία και 3.71 για νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης. Οι παραπάνω αποδόσεις ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς, αφού δεν έχουν μειωθεί, σε αντίθεση με τις περισσότερες του ανταγωνισμού, στις οποίες διατηρείται κανονικά η γκανιότα.

H Goalbet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, πράγμα που σημαίνει πως και οι Έλληνες μπορούν να επωφεληθούν τις προσφορές της. Επιπλέον να σας θυμίσουμε πως και χτες η ιστοσελίδα είχε ανακοινώσει την προσφορά της 0% γκανιότας για τον αγώνα Λίβερπουλ-Ρόμα για το Champions League.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία