Εσπανιόλ – Λα Κορούνια με 0% γκανιότα στην Championsbet

Η προσφορά της 0% γκανιότας αποτελεί ένα καθημερινό φαινόμενο στην ιστοσελίδα στοιχημάτων της Championsbet και, χάρη σε αυτή, οι παίχτες μπορούν συνήθως να εντοπίσουν τον σημαντικότερο αγώνα ποδοσφαίρου της ημέρας και να στοιχηματίσουν σε αυτόν, διεκδικώντας περισσότερα κέρδη με το ίδιο ρίσκο. Η συγκεκριμένη προσφορά, άλλωστε, επιτρέπει σε επιλεγμένες αποδόσεις να ξεφύγουν από την πίεση της γκανιότας και να παραμείνουν σε υψηλότερα επίπεδα.

 

Συγκεκριμένα, η προσφορά της 0% γκανιότας εξαλείφει την προμήθεια που διατηρεί η Championsbet, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις να μη μειώνονται όπως συνήθως και να υπόσχονται αυξημένα κέρδη. Η συγκεκριμένη προσφορά ισχύει κατά κανόνα στην αγορά του 1Χ2 και δε θα μπορούσε να απουσιάζει από το σημερινό πρόγραμμα της ιστοσελίδας.

 

Η Championsbet, λοιπόν, ανακοίνωσε πως διατηρεί 0% γκανιότα στον σημαντικότερο σημερινό αγώνα ποδοσφαίρου – την αναμέτρηση ανάμεσα σε Εσπανιόλ και Λα Κορούνια για την ισπανική Primera Division. Ο αγώνας ξεκινά στις 21:45 και, έως τότε, οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα θα δουν αυξημένες αποδόσεις. Αναλυτικότερα, οι αποδόσεις που ανακοίνωσε η ιστοσελίδα στο 1Χ2 του αποψινού αγώνα είναι οι εξής: 2.07 για νίκη της Εσπανιόλ, 3.46 για ισοπαλία και 4.24 για νίκη της Λα Κορούνια.

 

Οι παραπάνω αποδόσεις έχουν παραμείνει σε υψηλότερα επίπεδα, αφού η γκανιότα δεν τις επηρέασε αρνητικά. Χάρη στην προσφορά της Championsbet, μάλιστα, κυμαίνονται σε επίπεδα υψηλότερα του ανταγωνισμού και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους παίχτες, από τις αντίστοιχες αποδόσεις που προσφέρεουν οι εταιρίες στοιχημάτων του ανταγωνισμού που διατηρούν κανονικά γκανιότα.

 

Η προσφορά, τέλος, συνοδεύεται από εξαιρετικά απλές προϋποθέσεις. Άλλωστε, το μόνο που έχουν να κάνουν όσοι θέλουν να διεκδικήσουν τα αυξημένα κέρδη είναι να στοιχηματίσουν στο Εσπανιόλ – Λα Κορούνια πριν την έναρξή του, να επιλέξουν ένα από τα σημεία της αγοράς του 1Χ2 και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία