Τρεις αγώνες με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν απόψε στον Stoiximan και επιθυμούν να εκμεταλλευτούν αυξημένες αποδόσεις έχουν στη διάθεσή τους αρκετές επιλογές – τρεις στον αριθμό. Η νόμιμη ιστοσελίδα του στοιχήματος, άλλωστε, επέκτεινε σήμερα την προσφορά της 0% γκανιότας σε τρεις ενδιαφέροντες αγώνες, σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, και δίνει την ευκαιρία στα μέλη της να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τρις προβλέψεις τους.

 

Η αρχή γίνεται με το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο μπάσκετ, στο πλαίσιο της Euroleague. Ο αγώνας ξεκινά στις 21:45 και, λόγω του ότι οι υπεύθυνοι διατηρούν 0% γκανιότα (επομένως μηδενική προμήθεια), οι αποδόσεις στην αγορά του νικητή αγώνα εμφανίζονται αυξημένες. Αναλυτικότερα, ο Stoiximan πληρώνει με απόδοση 1.64 για νίκη του Ολυμπιακού και 2.54 για νίκη της Ρεάλ.

 

Αντίστοιχα αυξημένες είναι και οι αποδόσεις στον φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου της Ολλανδίας με τη Γαλλία, ο οποίος ξεκινά επίσης στις 21:45. Σε αυτή την περίπτωση, ο Stoiximan διατηρεί 0% γκανιότα στην αγορά του 1Χ2 και οι αποδόσεις που ανακοίνωσε έχουν ως εξής: 3.85 για νίκη της Ολλανδίας, 3.45 για ισοπαλία και 2.20 για νίκη της Γαλλίας.

 

Ο τρίτος αγώνας με αυξημένες αποδόσεις είναι αυτός της Βραζιλίας με την Ουρουγουάη, ο οποίος διεξάγεται για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Ν. Αμερική και ξεκινά στις 02:45 τα ξημερώματα. Και σε αυτόν, η γκανιότα απουσιάζει στην αγορά του 1Χ2, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις να έχουν αυξηθεί ως εξής: 1.54 για νίκη της Βραζιλίας, 4.50 για ισοπαλία και 7.60 για νίκη της Ουρουγουάης.

 

Και στους τρεις αγώνες, οι αποδόσεις που έχουν προκύψει από την προσφορά του Stoiximan κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα από τις αντίστοιχες που έχουν ανακοινώσει οι περισσότερες εταιρίες στοιχημάτων του ανταγωνισμού. Αυτό σημαίνει ότι τα μέλη του Stoiximan έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη και, μάλιστα, χωρίς να αναγκαστούν να προσφέρουν μεγάλα ανταλλάγματα. Το μόνο που ζητά η συγκεκριμένη προσφορά, άλλωστε, είναι η τοποθέτηση των στοιχημάτων στις επιλεγμένες αγορές πριν την έναρξη κάθε αγώνα και μια σωστή πρόβλεψη.

Τρεις-τρεις ανακοινώνει τους αγώνες με 0% γκανιότα ο Stoiximan έτσι ύστερα από την χτεσινή τριπλή προσφορά του σε Ευρώπη και Ν.Αμερική έρχεται σήμερα και ξαναανοικώνει τρεις αγώνες για τα μέλη του...

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία