Μονακό-Νις με 0% γκανιότα στην ιστοσελίδα στοιχημάτων Goalbet

Η Goalbet, η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, ανακοίνωσε και σήμερα μια προσφορά, που υπόσχεται να ανταμείψει όσους την εκμεταλλευτούν με επιτυχία με αυξημένα κέρδη. Τα μέλη της Goalbet μπορούν να στοιχηματίσουν με 0% γκανιότα στον αποψινό αγώνα της γαλλικής Ligue 1 ανάμεσα σε Μονακό και Νις και να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, αρκεί να καλύψουν κάποιες απλές προϋποθέσεις που ισχύουν στο πλαίσιο της προσφοράς.

Αναλυτικότερα, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν στα επιλεγμένα σημεία του αγώνα και να εκμεταλλευτούν μία από τις τρεις αποδόσεις που έχουν αυξηθεί, χάρη στην απουσία της γκανιότας, της προμήθειας που υπό κανονικές συνθήκες μειώνει ελαφρώς τις αποδόσεις σε κάθε σημείο.

 

Ο τρόπος συμμετοχής στην προσφορά

Το μόνο που έχουν να κάνουν όσοι θέλουν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τα στοιχήματά τους είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στο Μονακό-Νις. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να στοιχηματίσουν πριν την έναρξη του αγώνα και να επιλέξουν ένα από τα σημεία της αγοράς του 1Χ2. Επιπλέον, βασική προϋπόθεση είναι να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα. Αν τα στοιχήματά τους διευθετηθούν ως κερδισμένα, θα εισπράξουν κέρδη ανάλογα των αυξημένων αποδόσεων.

Τα κέρδη που θα εξασφαλίσουν οι νικητές, τέλος, θα έχουν τη μορφή μετρητών, γεγονός που σημαίνει ότι θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη, χωρίς να απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους, όπως συμβαίνει σε άλλες προσφορές.

 

Οι αποδόσεις που προκύπτουν από την πορσφορά

Η γκανιότα θα είχε μειώσει κανονικά τις αποδόσεις στα επιλεγμένα σημεία του αγώνα. Ωστόσο, από τη στιγμή που βρίσκεται στο 0%, οι τρεις αποδόσεις στα σημεία του 1Χ2 του Μονακό-Νις έχουν αυξηθεί και προσφέρουν ενισχυμένη αξία στα στοιχήματα. Αναλυτικότερα, οι επιλεγμένες αποδόσεις έχουν αυξηθεί ως εξής: στο 2.10 η νίκη της Μονακό, στο 3.67 η ισοπαλία και στο 3.98 η νίκη της Νις. Όσοι εκμεταλλευτούν τις αποδόσεις αυτές που προσφέρει η ιστοσελίδα στοιχημάτων Goalbet θα διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο στοιχηματισμού στα παραπάνω σημεία.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία