Ενισχυμένες αποδόσεις στο Eurocup ανακοίνωσε η εταιρία στοιχημάτων Novibet

Όπως φαίνεται, σήμερα είναι η σειρά του μπάσκετ να αποτελέσει το αντικείμενο του ενδιαφέροντος στους παίχτες του στοιχήματος, αλλά στις εταιρίες στοιχημάτων, οι οποίες αναζητούν κορυφαίους αγώνες, προκειμένου να ανακοινώσουν νέες προσφορές**. Η εταιρία στοιχημάτων Novibet, για παράδειγμα, βρήκε τον αγώνα που έψαχνε στο πρόσωπο της αναμέτρησης του Eurocup ανάμεσα σε Νταρουσάφακα και Μπάγερν Μονάχου.

Ο συγκεκριμένος αγώνας παρουσιάζει αγωνιστικό και στοιχηματικό ενδιαφέρον και το τελευταίο έρχεται να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο, χάρη στην προσφορά** της 0% γκανιότας* που ανακοίνωσε η Novibet.

 

0% γκανιότα* στην αγορά του νικητή

Όσοι, λοιπόν, στοιχηματίσουν στον σημερινό αγώνα του Eurocup ανάμεσα σε Νταρουσάφακα και Μπάγερν θα έχουν την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν δύο ενισχυμένες αποδόσεις, στην αγορά του νικητή αγώνα. Εκεί, η νόμιμη στοιχηματική εταιρία Novibet εξαλείφει την προμήθεια που διατηρεί (γνωστή ως γκανιότα*) και επιτρέπει στις αποδόσεις να αυξηθούν και να υπόσχονται αυξημένα κέρδη στους νικητές.

Εφόσον απουσιάζει η γκανιότα*, οι αποδόσεις στην αγορά του νικητή του σημερινού αγώνα του Eurocup έχουν ενισχυθεί και έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 1.82 για νίκη της Νταρουσάφακα και 2.20 για νίκη της Μπάγερν. Οι συγκεκριμένες αποδόσεις κυμαίνονται σε επίπεδα υψηλότερα του μέσου όρου της αγοράς, χάρη στην προσφορά** της Novibet.

 

Ποιοι θα δικαιούνται ενισχυμένα κέρδη;

Στη σημερινή προσφορά** της Novibet θα μπορεί να συμμετάσχει κάθε ενδιαφερόμενος, αρκεί να τοποθετήσει τα κατάλληλα στοιχήματα. Συγκεκριμένα, οι παίχτες μπορούν να τοποθετήσουν μονά ή παρολί οποιασδήποτε αξίας, αρκεί να επιλέξουν ένα από τα σημεία της αγοράς του νικητή του αγώνα ανάμεσα σε Νταρουσάφακα και Μπάγερν και να τοποθετήσουν τις προβλέψεις τους πριν ξεκινήσει ο αγώνας, στις 19:45.

Τα ενισχυμένα κέρδη, τέλος, θα εξασφαλίσουν (όπως είναι φυσικό) όσοι προβλέψουν σωστά το νικητή της αναμέτρησης. Τα χρήματα που θα μεταφερθούν στον λογαριασμό τους, μάλιστα, θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία