Ενισχύει επιλεγμένες αποδόσεις στην Bundesliga η στοιχηματική εταιρία Novibet

H Novibet, η οποία και ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, ανακοίνωσε και σήμερα μια προσφορά** για τα μέλη της που στοιχηματίζουν στο ποδόσφαιρο. Η συγκεκριμένη προσφορά** είναι υπεύθυνη για την αύξηση των αποδόσεων σε επιλεγμένα σημεία ενός αποψινού αγώνα της Bundesliga και συγκεκριμένα της αναμέτρησης της Βόλφσμπουργκ με την Χόλστεϊν Κίελ, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 21:30 το βράδυ.

Χάρη στην προσφορά**, λοιπόν, όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στην αγορά του 1Χ2 και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη χωρίς περισσότερο ρίσκο, αφού οι επιλεγμένες αποδόσεις έχουν ενισχυθεί.

 

Βόλφσμπουργκ – Χόλστεϊν Κίελ με 0% γκανιότα* στη Novibet

Η προσφορά** που ευθύνεται για την ενίσχυση των αποδόσεων δεν είναι άλλη από εκείνη της 0% γκανιότας*. Η συγκεκριμένη εξαλείφει την προμήθεια του bookmaker στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2, με αποτέλεσμα να μην έχουν μειωθεί ως συνήθως οι αποδόσεις και να κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα. Έτσι, οι παίχτες έχουν να αντιμετωπίσουν το ίδιο ρίσκο, αλλά μπορούν να εκμεταλλευτούν αυξημένες αποδόσεις, προκειμένου να κερδίσουν περισσότερα χρήματα με τις προβλέψεις τους.

 

Ενισχυμένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2

Χάρη στην προσφορά**, λοιπόν, τα μέλη της Novibet θα μπορούν να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη, απλά τοποθετώντας τα κατάλληλα στοιχήματα στα κατάλληλα σημεία του σημερινού αγώνα ανάμεσα σε Βόλφσμπουργκ και Χόλστεϊν Κίελ. Με τη γκανιότα* να βρίσκεται στο 0%, η νόμιμη εταιρία στοιχημάτων Novibet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα της Bundesliga: 2.03 για νίκη της Βόλφσμπουργκ, 3.45 για ισοπαλία και 4.50 για νίκη της Χόλστεϊν Κίελ.

Οι αποδόσεις της Novibet ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς, χάρη στο γεγονός ότι έχουν ενισχυθεί μέσω της προσφοράς** και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία