Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ – ΠΑΟΚ με 0% γκανιότα στην Championsbet

Λοκομοτίβα και ΠΑΟΚ αναμετρώνται στις 16 Ιουλίου, στο πλαίσιο των προκριματικών του Europa League, και οι παίχτες του στοιχήματος έχουν στη διάθεσή τους δεκάδες στοιχηματικές αγορές, ώστε να κάνουν προβλέψεις σε διαφορετικές πτυχές του αγώνα και να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη.

 

Ανάμεσα σε αυτές τις αγορές, βέβαια, ξεχωρίζει η πιο δημοφιλής – αυτή του 1Χ2, στην οποία οι παίχτες καλούνται να προβλέψουν το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Η συγκεκριμένη αγορά, μάλιστα, υπόσχεται αυξημένα κέρδη σε όσους την επιλέξουν για το Λοκομοτίβα-ΠΑΟΚ, χάρη στην προσφορά που ανακοίνωσε η εταιρία στοιχημάτων Championsbet.

 

Αναλυτικότερα, η ιστοσελίδα του online στοιχήματος ανακοίνωσε πως θα διατηρήσει 0% γκανιότα από τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν τα μέλη της στη συγκεκριμένη αγορά του αγώνα. Η γκανιότα δεν είναι άλλο από την προμήθεια εκείνη που διατηρεί συνήθως ο bookmaker και που μειώνει ελαφρώς το ύψος των αποδόσεων. Από τη στιγμή, λοιπόν, που απουσιάζει, οι παίχτες θα δουν ελαφρώς αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 στο Λοκομοτίβα-ΠΑΟΚ.

 

Οι αποδόσεις αυτές, όπως είναι φυσικό, υπόσχονται αυξημένα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Προκειμένου να διεκδικήσουν τα αυξημένα κέρδη, οι παίχτες δεν έχουν παρά να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα και να τοποθετήσουν ένα στοίχημα πριν την έναρξη του αγώνα. Εφόσον τοποθετήσουν εγκαίρως το στοίχημα, θα δουν τις εξής αποδόσεις: 4.50 για νίκη της Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, 3.73 για ισοπαλία και 1.93 για νίκη του ΠΑΟΚ.

 

Οι συγκεκριμένες αποδόσεις δεν είναι μόνο αυξημένες, αλλά και υψηλότερες από τις αντίστοιχες που έχουν ανακοινώσει οι υπόλοιπες εταιρίες στοιχημάτων  στον αγώνα των προκριματικών του Europa League. Παράλληλα, η προσφορά της 0% γκανιότας προσφέρει επιπλέον πλεονεκτήματα – πέρα από τα αυξημένα κέρδη, τα οποία οι παίχτες διεκδικούν χωρίς να έχουν να αντιμετωπίσουν αυξημένο ρίσκο – σε όσους στοιχηματίσουν στο 1Χ2 του Λοκομοτίβα-ΠΑΟΚ. Τα πλεονεκτήματα αυτά οφείλονται στην απουσία σύνθετων όρων και προϋποθέσεων για τη συγκεκριμένη προσφορά, όπως το ελάχιστο ποσό στοιχηματισμού και το τζιράρισμα των επιπλέον κερδών.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία