0% γκανιότα στο Ολυμπιακός-Ντνιέπρ από την Championsbet

Η στοιχηματική εταιρία Championsbet διατηρεί 0% γκανιότα στον αποψινό αγώνα του Ολυμπιακού, ο οποίος αντιμετωπίζει για δεύτερη φορά τη Ντνιέπρ, στο πλαίσιο του Europa League. Χάρη στη συγκεκριμένη προσφορά, τα μέλη της ιστοσελίδας έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, προβλέποντας απλά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Αναλυτικότερα, η μηδενική γκανιότα αφορά στην αγορά του 1Χ2, όπου οι παίχτες θα δουν αυξημένες αποδόσεις - αποδόσεις που θα φέρουν εξίσου αυξημένα κέρδη.

 

Αναλυτικότερα, οι αποδόσεις που ανακοίνωσε η Championsbet για τον αποψινό αγώνα του Europa League έχουν ως εξής: 1.77 για νίκη του Ολυμπιακού, 3.83 για ισοπαλία και 5.57 για νίκη της Ντνιέπρ.

Μια πολύ καλή προσφορά της Championsbet ,η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στην Ελλάδα.

Στις 19 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε ο πρώτος αγώνας μεταξύ Ντνιέπρ-Ολυμπιακού και ξάνα η Championsbet είχε ανακοινώσει τον αγώνα με μηδενική γκανιότα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία