0% γκανιότα στη Bundesliga από την Championsbet

Η Bundesliga επιστρέφει στα γερμανικά γήπεδα και οι ομάδες της διοργάνωσης θα αγωνιστούν τις επόμενες ημέρες, προσφέροντας θέαμα και συγκινήσεις στους λάτρεις του αθλήματος, αλλά και ευκαιρίες διεκδίκησης κερδών στους παίχτες του στοιχήματος. Όπως είναι φυσικό, οι αγώνες μιας τόσο σημαντικής διοργάνωσης αποτελούν αντικείμενο όχι μόνο στοιχηματισμού, αλλά και κάποιων προσφορών.

 

Μια τέτοια προσφορά ανακοίνωσε και η εταιρία στοιχήματος Championsbet που πολύ συχνά προτιμά τους αγώνες της Bundesliga, προκειμένου να προσφέρει στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη. Αναλυτικότερα, η Championsbet επέλεξε έναν αγώνα του σημερινού προγράμματος της διοργάνωσης και τον προσφέρει με 0% γκανιότα.

 

Ο αγώνας αυτός πραγματοποιείται απόψε στις 21:30, ανάμεσα σε Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Χόφενχαϊμ και οι αποδόσεις που ανακοίνωσε στην αγορά του 1Χ2 η Championsbet έχουν αυξηθεί. Αναλυτικότερα, οι εν λόγω αποδόσεις έχουν ως εξής: 2.54 για νίκη της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, 3.57 για ισοπαλία και 3.00 για νίκη της Χόφενχαϊμ.

 

Οι αποδόσεις έχουν αυξηθεί, χάρη στην προσφορά της 0% γκανιότας. Η γκανιότα, άλλωστε, αποτελεί την προμήθεια που ευθύνεται για τη μικρή μείωση κάθε απόδοσης. Χάρη στην προσφορά της Championsbet, όμως, η γκανιότα εξαλείφεται και οι αποδόσεις παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα. Χάρη στην προσφορά, άλλωστε, οι αποδόσεις της Championsbet στον συγκεκριμένο αγώνα συγκαταλέγονται στις κορυφαίες της αγοράς.

 

Η προσφορά της 0% γκανιότας, τέλος, ισχύει αποκλειστικά για τον αγώνα της Άιντραχτ με τη Χόφενχαϊμ και την αγορά του 1Χ2. Επιπλέον, οι αποδόσεις θα παραμείνουν σε υψηλότερα επίπεδα, μόνον έως την έναρξη του αγώνα και δε θα μεταφερθούν στο live στοίχημα. Τα κέρδη που θα εισπράξουν όσοι προβλέψουν σωστά το αποτέλεσμα του αγώνα, τέλος, θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη.

 

Η Championsbet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας και έτσι την προσφορά της για την Bundesliga μπορούν να την εκμεταλλευτούν και οι Έλληνες παίκτες του στοιχήματος.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία