Φενέρμπαχτσε-Εφές με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Οι αγώνες μπάσκετ της Euroleague συνεχίζονται και σήμερα και το πρόγραμμα της ημέρας περιλαμβάνει έναν τουρκικό εμφύλιο, ανάμεσα σε Φενέρμπαχτσε και Εφές. Ο συγκεκριμένος αγώνας έχει μεν ξεκάθαρο φαβορί, αλλά όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά, ειδικά όταν παίζονται τόσα πολλά – όχι μόνο στο γήπεδο και στη διοργάνωση, αλλά και στο στοίχημα.

 

Ο συγκεκριμένος αγώνας, εξάλλου, υπόσχεται αυξημένα κέρδη σε όσους επιλέξουν να στοιχηματίσουν μέσω του Stoiximan. Η ιστοσελίδα στοιχημάτων ανακοίνωσε τη σημερινή προσφορά της 0% γκανιότας (όπως κάνει κάθε ημέρα) και αυτή περιλαμβάνει τον αποψινό αγώνα μπάσκετ. Χάρη στην προσφορά, λοιπόν, οι αποδόσεις στα δύο σημεία της αγοράς του νικητή αγώνα δεν έχουν μειωθεί, προκειμένου ο Stoiximan να εξασφαλίσει την καθιερωμένη του προμήθεια, αλλά παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται αυξημένα κέρδη.

 

Αναλυτικότερα, στην αγορά του νικητή αγώνα της αποψινής αναμέτρησης της Euroleague, οι αποδόσεις του Stoiximan κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα και έχουν ως εξής: 1.36 για νίκη της Φενέρμπαχτσε και 3.72 για νίκη της Εφές. Χάρη σε αυτές, οι παίχτες θα διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη στον Stoiximan, σε σύγκριση με άλλες στοιχηματικές εταιρίες που διατηρούν κανονικά γκανιότα και έχουν μειώσει ελαφρώς τις αποδόσεις.

 

Οι αυξημένες αποδόσεις, μάλιστα, δεν είναι το μόνο πλεονέκτημα της συγκεκριμένης προσφοράς. Σε αντίθεση με άλλες, οι οποίες ζητούν σημαντικά ανταλλάγματα και υπόσχονται χρήματα με τη μορφή bonus, η συγκεκριμένη συνοδεύεται από πιο απλές προϋποθέσεις. Αναλυτικότερα, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν οποιοδήποτε ποσό, καθώς δεν υπάρχει κάποιο ελάχιστο όριο, αρκεί να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του Φενέρμπαχτσε-Εφές και να επιλέξουν την αγορά του νικητή. Επιπλέον, όσοι προβλέψουν σωστά και εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, θα τα εισπράξουν με τη μορφή μετρητών και όχι bonus. Αυτό σημαίνει ότι δεν απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους και πως θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία