Με 0% γκανιότα ξεκινά το Μουντιάλ για την στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

H αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του Μουντιάλ ολοκληρώθηκε και σήμερα η κορυφαία διοργάνωση της χρονιάς σηκώνει αυλαία, με τον αγώνα ανάμεσα σε Ρωσία και Σαουδική Αραβία. Ο αγώνας ξεκινά με τους καλύτερους οιωνούς το Μουντιάλ για τα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας Goalbet, αφού μπορούν να στοιχηματίσουν σε αυτόν και να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο που θα πάρουν.

Ο αγώνας, άλλωστε, δε θα μπορούσε παρά να προσφέρεται με 0% γκανιότα στην Goalbet. Η σημερινή προσφορά της εταιρείας στοιχήματος σημαίνει ότι οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 έχουν αυξηθεί και υπόσχονται αυξημένα κέρδη σε όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

 

Περισσότερα κέρδη για τους νικητές

Ουσιαστικά, το μόνο που έχουν να κάνουν τα μέλη της Goalbet, προκειμένου να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα (σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις της προσφοράς) στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Ρωσία και Σαουδική Αραβία και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα. Εφόσον τα καταφέρουν, τα κέρδη τους θα είναι ανάλογα των αυξημένων αποδόσεων και θα έχουν και τη μορφή μετρητών. Αυτή η τελευταία λεπτομέρεια σημαίνει ότι τα κέρδη θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη, χωρίς να απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους.

 

Οι αυξημένες αποδόσεις στο Ρωσία – Σαουδική Αραβία

Η Goalbet αποφάσισε να εξαλείψει τη γκανιότα και το αποτέλεσμα είναι οι παρακάτω αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού εναρκτήριου αγώνα του Μουντιάλ: 1.46 για νίκη της Ρωσίας, 4.50 για ισοπαλία και 10.50 για νίκη της Σαουδικής Αραβίας. Οι αποδόσεις αυτές ξεπερνούν τις αντίστοιχες της συντριπτικής πλειοψηφίας του ανταγωνισμού, αφού έχουν αυξηθεί, σε αντίθεση με άλλες που έχουν μειωθεί, εξαιτίας της γκανιότας.

Με 0% γκανιότα στην πρεμιέρα του Μουντιάλ ξεκινάει η Goalbet, προσφορά την οποία μπορούν να εκμεταλλευτούν και Έλληνες φίλοι του στοιχήματος μιας και η Goalbet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Διαβάστε τις πιο πρόσφατες στοιχηματικές προσφορές ή δείτε μερικές από τις καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία