Δύο αγώνες με 0% γκανιότα απόψε στον Stoiximan

Το αγωνιστικό πρόγραμμα είναι αρκετά πλούσιο απόψε, καθώς εκτός από τα εθνικά πρωταθλήματα που συνεχίζονται στο ποδόσφαιρο, διεξάγονται και αγώνες στο μπάσκετ, στο πλαίσιο της EuroLeague. Και τα μέλη του Stoiximan θα έχουν την ευκαιρία, όχι μόνο να επιλέξουν ανάμεσα από δεκάδες στοιχηματικές αγορές στους αγώνες του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ, αλλά και να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χάρη στη διπλή προσφορά της ιστοσελίδας στοιχημάτων.

 

Η προσφορά που ισχύει σήμερα είναι η καλά γνωστή σε όλα τα μέλη του Stoiximan προσφορά της 0% γκανιότας. Η συγκεκριμένη αυξάνει τις αποδόσεις των σημείων σε επιλεγμένους αγώνες και υπόσχεται αυξημένα κέρδη στους παίχτες. Αναλυτικότερα, αυτό που κάνει είναι να εξαλείφει την προμήθεια του Stoiximan, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις να παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα.

 

Οι αγώνες, λοιπόν, που αποτελούν κομμάτι της προσφοράς του Stoiximan είναι δύο: αυτός ανάμεσα σε Γκλάντμπαχ και Βέρντερ Βρέμης, ο οποίος διεξάγεται στις 21:30, στο πλαίσιο της Bundesliga στο ποδόσφαιρο, και αυτός ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Κίμκι, ο οποίος διεξάγεται στις 21:45, στο πλαίσιο της EuroLeague στο μπάσκετ. Σε αυτούς τους αγώνες, οι παίχτες που θα προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα και το νικητή αγώνα θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη.

 

Αναλυτικότερα, όσοι στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 στο Γκλάντμπαχ – Βέρντερ Βρέμης θα δουν τις εξής αυξημένες αποδόσεις: 1.80 για νίκη της Γκλάντμπαχ, 4.25 για ισοπαλία και 4.75 για νίκη της Βέρντερ Βρέμης. Αντίστοιχα, όσοι στοιχηματίσουν στην αγορά του νικητή στον αγώνα ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Κίμκι θα δουν τις εξής αποδόσεις: 1.50 για νίκη του Ολυμπιακού και 2.98 για νίκη της Κίμκι.

 

Και στις δύο περιπτώσεις, οι αποδόσεις κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα από τις αντίστοιχες που έχουν ανακοινώσει οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες του ανταγωνισμού. Παράλληλα, στα σημαντικά πλεονεκτήματα της προσφοράς συγκαταλέγεται και η απουσία πολλών προϋποθέσεων.

Ο Παναθηναϊκός αναμετρήθηκε εχτές για την EuroLeague με την Τσεντεβίτα και ο Stoiximan ανακοίνωσε και αυτόν τον αγώνα με 0% γκανιότα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία