Σταντάρ-Παναθηναϊκός με 0% γκανιότα στην Championsbet

Η εταιρία στοιχημάτων Championsbet φροντίζει ώστε να προσφέρει καθημερινά στα μέλη της τουλάχιστον μία ευκαιρία, ώστε να αυξήσουν την αξία του στοιχήματός τους, ανακοινώνοντας την καθιερωμένη πλέον προσφορά της 0% γκανιότας. Η συγκεκριμένη προσφορά ουσιαστικά αυξάνει τις αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 ενός ή περισσότερων επιλεγμένων αγώνων ποδοσφαίρου, με αποτέλεσμα να δίνει στους παίχτες την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χωρίς να ανησυχούν για παράλληλη αύξηση του ρίσκου.

 

Η σημερινή ημέρα, λοιπόν, δε θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση – εξάλλου, πραγματοποιούνται οι αγώνες του Europa League, κάποιοι εκ των οποίων έχουν και ελληνικό ενδιαφέρον. Ένας τέτοιος αγώνας είναι αυτός ανάμεσα σε Σταντάρ Λιέγης και Παναθηναϊκό, ο οποίος ξεκινά στις 20:00 και συνοδεύεται από την προσφορά της Championsbet.

 

Η προσφορά αυτή έχει αυξήσει ελαφρώς τις αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2, με αποτέλεσμα αυτές να κυμαίνονται πάνω από το μέσο όρο της αγοράς. Η απουσία της γκανιότας σημαίνει και απουσία της προμήθειας που διατηρεί από κάθε στοίχημα η Championsbet. Και, αφού απουσιάζει η προμήθεια (η οποία ευθύνεται για τη μικρή μείωση των αποδόσεων) οι αποδόσεις στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 έχουν επιστρέψει σε υψηλότερα επίπεδα.

 

Η Championsbet, λοιπόν, ανακοίνωσε τις εξής αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του αποψινού αγώνα του Europa League: 2.36 για νίκη της Σταντάρ, 3.44 για ισοπαλία και 3.44 για νίκη του Παναθηναϊκού. Οι αποδόσεις κυμαίνονται πάνω από τον μέσο όρο του ανταγωνισμού και υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

Για να διεκδικήσουν τα αυξημένα κέρδη, όμως, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα. Και, εφόσον προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης, θα εξασφαλίσουν όσα δικαιούνται και, μάλιστα, με τη μορφή μετρητών.

 

Η Championsbet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος και εκτός από στοίχημα προσφέρει και παιχνίδια όπως καζίνο, κίνο, εικονικά αθλήματα και πολλά άλλα.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία