Κορυφαίες αποδόσεις στο Κύπελλο Ιταλίας ανακοινώνει η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Η Goalbet επικεντρώνεται σήμερα σε έναν αγώνα του ιταλικού Κυπέλλου και όχι μόνο προσφέρει περισσότερα από 1.000 στοιχήματα στο Γιουβέντους-Ρόμα, αλλά έχει φροντίσει να δώσει στα μέλη της και ένα επιπλέον κίνητρο, προκειμένου να στοιχηματίσουν στον συγκεκριμένο αγώνα. Το κίνητρο αυτό έρχεται μέσω μιας νέας προσφοράς, η οποία εξαλείφει τη γκανιότα στα σημεία της αγοράς του 1Χ2.

Η προσφορά έχει ως αποτέλεσμα να έχουν αυξηθεί οι τρεις αποδόσεις που θα συναντήσουν οι παίχτες στα σημεία της αγοράς του 1Χ2 στο Γιουβέντους-Ρόμα. Με άλλα λόγια, λοιπόν, θα μπορέσουν να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα θα δικαιολογεί το ρίσκο τους, αρκεί να τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα.

 

Γιουβέντους-Ρόμα με 0% γκανιότα στο 1Χ2

Η σημερινή προσφορά της στοιχηματικής ιστοσελίδας Goalbet συνοδεύεται από εξαιρετικά απλές προϋποθέσεις. Το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στον αγώνα ανάμεσα σε Γιουβέντους και Ρόμα. Αναλυτικότερα, θα πρέπει να στοιχηματίσουν στα σημεία του 1Χ2, πριν την έναρξη του αγώνα, και να προσπαθήσουν να προβλέψουν το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, τα οποία θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα μπορούν να μεταφερθούν άμεσα από τον λογαριασμό τους, χωρίς περιορισμούς.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς της Goalbet

Χάρη στην απουσία της γκανιότας, οι αποδόσεις στο 1Χ2 του Γιουβέντους-Ρόμα δεν έχουν μειωθεί, όπως οι υπόλοιπες, και πλέον κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα. Αναλυτικότερα, έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 1.66 για νίκη της Γιουβέντους, 4.24 για ισοπαλία και 6.09 για νίκη της Ρόμα. Οι αποδόσεις αυτές ξεπερνούν τις αντίστοιχες της συντριπτικής πλειοψηφίας από αυτές που προσφέρουν οι στοιχηματικές εταιρίες του ανταγωνισμού και μπορούν να αποφέρουν αυξημένα κέρδη χωρίς αυξημένο ρίσκο.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία