Στοιχηματική εταιρεία Novibet: Αύξηση αποδόσεων στην Premier League

Οι αγώνες της Premier League συνεχίζονται, λίγα 24ωρα πριν το 2017 αποτελέσει οριστικά παρελθόν, και οι παίχτες του στοιχήματος έχουν και σήμερα την ευκαιρία να στοιχηματίσουν στους αγώνες ενός εκ των κορυφαίων πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου της Ευρώπης. Παράλληλα, τα μέλη της στοιχηματικής εταιρίας Novibet έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη με τις προβλέψεις τους, χάρη στη σημερινή προσφορά** της.

Η προσφορά** δεν είναι άλλη από εκείνη της 0% γκανιότας*. Οι υπεύθυνοι αποφάσισαν να διατηρήσουν μηδενική γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα της Premier League ανάμεσα σε Κρίσταλ Πάλας και Άρσεναλ, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στα τρία σημεία της αγοράς να μην έχουν μειωθεί και να παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα, υποσχόμενες αυξημένα κέρδη.

 

0% γκανιότα* στο Κρίσταλ Πάλας – Άρσεναλ

Η προσφορά** ισχύει μόνον στον σημερινό αγώνα της Premier League ανάμεσα σε Κρίσταλ Πάλας και Άρσεναλ και μόνο στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2. Εκεί απουσιάζει η γκανιότα* και εκεί θα βρουν οι παίχτες τις αποδόσεις που αυξήθηκαν μέσω της προσφοράς**.

Αναλυτικότερα, οι αποδόσεις που ανακοίνωσε η Novibet στα επιλεγμένα σημεία, στο πλαίσιο της σημερινής της προσφοράς**, έχουν ως εξής: 4.52 για νίκη της Κρίσταλ Πάλας, 4.20 για ισοπαλία και 1.84 για νίκη της Άρσεναλ. Σε σύγκριση με τις αποδόσεις που προσφέρουν οι στοιχηματικές εταιρίες του ανταγωνισμού, οι συγκεκριμένες κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται περισσότερα κέρδη.

 

Όροι συμμετοχής στην προσφορά**

Στην σημερινή προσφορά** της εταιρίας στοιχήματος Novibet μπορούν να συμμετάσχουν όλα τα μέλη της, αρκεί να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Συγκεκριμένα, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στοιχηματίσουν πριν την έναρξη του αγώνα (η σέντρα είναι προγραμματισμένη για τις 22:00) σε οποιοδήποτε από τα σημεία της αγοράς του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Κρίσταλ Πάλας και Άρσεναλ. Εφόσον προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη.

Τα κέρδη που θα προκύψουν από τις σωστές προβλέψεις στο πλαίσιο της προσφοράς**, τέλος, θα έχουν στο σύνολό τους τη μορφή μετρητών. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι διαθέσιμα για ανάληψη από την πρώτη στιγμή και πως δε χρειάζεται να καλυφτούν κάποιες απαιτήσεις τζιραρίσματος, προκειμένου να απελευθερωθούν, όπως συμβαίνει σε άλλου είδους προσφορές**. Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα της προσφοράς** της 0% γκανιότας*.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία