Με αυξημένες αποδόσεις το Πόρτο-Ρόμα στην εταιρία στοιχημάτων Goalbet

Η Goalbet ανακοίνωσε και σήμερα μια νέα προσφορά για όσα μέλη της σκοπεύουν να στοιχηματίσουν στους κορυφαίους αγώνες του Champions League. Οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν μια νέα προσφορά για όσους προτιμήσουν τον αγώνα ανάμεσα σε Πόρτο και Ρόμα και τους δίνουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους.

Αναλυτικότερα, η Goalbet προσφέρει τον σημερινό αγώνα του Champions League με 0% γκανιότα στην αγορά του 1Χ2. Αυτό σημαίνει ότι όσοι στοιχηματίσουν στα επιλεγμένα σημεία του Πόρτο-Ρόμα θα διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χάρη στις αυξημένες αποδόσεις.

 

Πώς αυξάνονται οι αποδόσεις της προσφοράς;

Η αύξηση των αποδόσεων στο 1Χ2 του Πόρτο-Ρόμα οφείλεται στην απουσία της γκανιότας, της προμήθειας που μειώνει ελαφρώς τις αποδόσεις σε κάθε σημείο, προκειμένου να εξασφαλίσουν την απαραίτητη προμήθεια οι εταιρίες στοιχημάτων. Χωρίς τη γκανιότα, οι εταιρίες χάνουν την προμήθεια, αλλά οι παίχτες μπορούν να κερδίσουν περισσότερα κέρδη – αρκεί, βέβαια, να καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς και να προβλέψουν σωστά.

Οι προϋποθέσεις της προσφοράς της 0% γκανιότας είναι αρκετά απλές. Το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες είναι να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στην αγορά του 1Χ2 του Πόρτο-Ρόμα, πριν την έναρξή του, και να προσπαθήσουν να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα. Εκείνοι που θα τα καταφέρουν θα εξασφαλίσουν περισσότερα κέρδη, ανάλογα των αυξημένων αποδόσεων.

 

Οι αποδόσεις στο 1Χ2 του Πόρτο-Ρόμα

Χάρη στην προσφορά της 0% γκανιότας, λοιπόν, η νόμιμη ιστοσελίδα στοιχημάτων Goalbet ανακοίνωσε τις εξής αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα του Champions League: 1.92 για νίκη της Πόρτο, 3.85 για ισοπαλία και 4.50 για νίκη της Ρόμα. Οι αποδόσεις αυτές ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς και υπόσχονται αυξημένα κέρδη στους νικητές.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία