Κορυφαίες αποδόσεις στο Μονακό-Νις ανακοίνωσε η εταιρία στοιχημάτων Goalbet

Oι κορυφαίες αποδόσεις αποτελούν συχνά ειδικότητα της εταιρίας στοιχημάτων Goalbet, αφού καθημερινά ανακοινώνει κάποιες σε επιλεγμένους αγώνες ποδοσφαίρου, που προσφέρει με 0% γκανιότα. Έτσι και σήμερα, λοιπόν, οι υπεύθυνοι της στοιχηματικής ιστοσελίδας ανακοίνωσαν ότι προσφέρουν με 0% γκανιότα τον αγώνα ανάμεσα σε Μονακό και Νις, ο οποίος διεξάγεται στο πλαίσιο της γαλλικής Ligue 1.

Χάρη στην προσφορά, έχουν αυξηθεί τρεις επιλεγμένες αποδόσεις. Πρόκειται για εκείνες που θα συναντήσουν όσοι στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 του Μονακό-Νις. Και, χάρη σε αυτές, οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και θα προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα θα εξασφαλίσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο που θα πάρουν.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς

Οι τρεις αποδόσεις που αυξήθηκαν, χάρη στην προσφορά της 0% γκανιότας, βρίσκονται στο 1Χ2 του σημερινού αγώνα της Ligue 1 και έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 2.37 για νίκη της Μονακό, 3.37 για ισοπαλία και 3.52 για νίκη της Νις. Σε σύγκριση με τον μέσο όρο που προσφέρουν οι υπόλοιπες εταιρίες στοιχημάτων της αγοράς, οι παραπάνω αποδόσεις κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους καλύψουν τους όρους της προσφοράς.

 

Ο τρόπος συμμετοχής στην προσφορά της 0% γκανιότας

Για να μπορέσουν να εκμεταλλευτούν τις παραπάνω αυξημένες αποδόσεις, οι παίχτες δεν έχουν παρά να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στα επιλεγμένα σημεία. Θα πρέπει να στοιχηματίσουν εγκαίρως στο 1Χ2 του Μονακό-Νις και να προσπαθήσουν να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα. Όσοι τα καταφέρουν θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, χωρίς να έχουν ρισκάρει περισσότερο και θα είναι σε θέση να πραγματοποιήσουν άμεσα ανάληψη των κερδών τους.

Τα κέρδη που μοιράζει η προσφορά, άλλωστε, θα έχουν τη μορφή μετρητών και δε θα υπόκεινται σε κανέναν περιορισμό.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία