Ενισχυμένες αποδόσεις στο Νάπολι-Γιουβέντους από την εταιρεία στοιχημάτων Goalbet

Το σημερινό πρόγραμμα της ιταλικής Serie Α φέρνει αντιμέτωπη τη Νάπολι με τη Γιουβέντους, σε έναν αγώνα που υπόσχεται θέαμα και συγκινήσεις, στους θεατές και στους παίχτες του στοιχήματος. Για τους τελευταίους, όμως, υπάρχει ένας ακόμη λόγος, για τον οποίο ξεχωρίζει ο σημερινός αγώνας, και ο λόγος αυτός βρίσκεται στην ιστοσελίδα της εταιρείας στοιχημάτων Goalbet.

Συγκεκριμένα, ο λόγος είναι η σημερινή προσφορά της Goalbet, η οποία υπόσχεται αυξημένα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Η προσφορά δεν είναι άλλη από εκείνη της 0% γκανιότας, η οποία έχει ενισχύσει τις αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα.

 

Νάπολι-Γιουβέντους με 0% γκανιότα

Χάρη στην προσφορά της Goalbet η οποία και ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος, οι παίχτες θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, απλά τοποθετώντας τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέποντας σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Η προσφορά ισχύει έως την έναρξη της αναμέτρησης και ζητά ελάχιστα ανταλλάγματα από τους παίχτες – το μόνο που τους ζητά είναι να στοιχηματίσουν στην επιλεγμένη αγορά. Εκεί βρίσκονται οι τρεις ενισχυμένες αποδόσεις, οι οποίες ουσιαστικά δεν έχουν μειωθεί, αφού η γκανιότα, η προμήθεια της Goalbet, απουσιάζει.

Οι αποδόσεις που έχει ανακοινώσει η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα της Serie A έχουν ως εξής: 2.12 για νίκη της Νάπολι, 3.53 για ισοπαλία και 3.94 για νίκη της Γιουβέντους. Πρόκειται για αποδόσεις που ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς, χάρη στην προσφορά της Goalbet.

 

Όροι συμμετοχής στην προσφορά

Η συγκεκριμένη προσφορά είναι γνωστή για τα ελάχιστα ανταλλάγματα που ζητά από τους παίχτες. Το μόνο που έχουν να κάνουν, άλλωστε, είναι να στοιχηματίσουν σε ένα από τα σημεία της αγοράς του 1Χ2 του Νάπολι-Γιουβέντους, πριν την έναρξή του, στις 21:45. Εφόσον προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, θα εισπράξουν τα αυξημένα κέρδη, τα οποία θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία