Στοιχηματική εταιρία Novibet: Ενίσχυση αποδόσεων στην Premier League

Οι αγώνες της αγγλικής Premier League έχουν κάνει… ποδαρικό στα γήπεδα της Αγγλίας και οι αγώνες συνεχίζονται και σήμερα, προσφέροντας άφθονες στοιχηματικές ευκαιρίες στους παίχτες. Όπως συμβαίνει συνήθως, κάποιοι από τους σημερινούς αγώνες της διοργάνωσης ξεχωρίζουν περισσότερο από κάποιους άλλους και αυτό ακριβώς συμβαίνει με την αποψινή αναμέτρηση της Σαουθάμπτον με την Κρίσταλ Πάλας, την οποία αναμένεται να προτιμήσουν πολλά από τα μέλη της στοιχηματικής εταιρίας Novibet. Ο συγκεκριμένος αγώνας, εξάλλου, προσφέρεται με 0% γκανιότα*.

Αυτό σημαίνει ότι οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Σαουθάμπτον και Κρίσταλ Πάλας έχουν ενισχυθεί στο πλαίσιο της σημερινής προσφοράς** της εταιρίας στοιχημάτων Novibet. Και, παράλληλα, όσοι στοιχηματίσουν στα επιλεγμένα σημεία και προβλέψουν σωστά θα εξασφαλίσουν ενισχυμένα κέρδη, χωρίς να ανησυχούν για περισσότερο ρίσκο.

 

Η σημερινή προσφορά** της Novibet

Η σημερινή προσφορά** της εταιρίας στοιχήματος Novibet επιτρέπει στους παίχτες να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη χωρίς περισσότερο ρίσκο, χάρη στην ενίσχυση των επιλεγμένων αποδόσεων. Οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 προσφέρονται με 0% γκανιότα*, επομένως με μηδενική προμήθεια. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχουν μειωθεί οι αποδόσεις όπως συμβαίνει συνήθως και πως πλέον κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς

Με τη γκανιότα* να βρίσκεται στο 0%, λοιπόν, η Novibet έχει ανακοινώσει αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα της Premier League. Οι αποδόσεις της προσφοράς** της στοιχηματικής εταιρίας έχουν ως εξής: 2.03 για νίκη της Σαουθάμπτον, 3.49 για ισοπαλία και 4.44 για νίκη της Κρίσταλ Πάλας.

Οι εν λόγω αποδόσεις ξεπερνούν τις αντίστοιχες που προσφέρουν οι εταιρίες στοιχημάτων του ανταγωνισμού, αφού σε αντίθεση με εκείνες, δεν περιέχουν γκανιότα* και δεν έχουν μειωθεί. Με άλλα λόγια, υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά**

Στη σημερινή προσφορά** της Novibet συμμετέχουν όσα στοιχήματα τοποθετηθούν στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Σαουθάμπτον και Κρίσταλ Πάλας. Ωστόσο, οι παίχτες θα πρέπει να τα τοποθετήσουν πριν τις 21:45 που ξεκινά ο αγώνας και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, ώστε να δικαιούνται τα αυξημένα κέρδη.

Επιπλέον, όσοι προβλέψουν σωστά θα εισπράξουν κέρδη με τη μορφή μετρητών και όχι κάποιου πριμ. Αυτό σημαίνει ότι τα χρήματα θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη και πως δεν απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους για να απελευθερωθούν.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία