Εταιρεία στοιχημάτων Goalbet: Ενισχυμένη αξία στο Νις-Ανζέ

Η εταιρεία στοιχημάτων Goalbet επέλεξε και σήμερα έναν αγώνα ποδοσφαίρου, τον οποίο θα προσφέρει με ενισχυμένη αξία στα μέλη της. Πρόκειται για τον αγώνα της γαλλικής Ligue 1 ανάμεσα σε Νις και Ανζέ, του οποίου η στοιχηματική αξία ενισχύεται, χάρη στο γεγονός ότι προσφέρεται με 0% γκανιότα στην αγορά του 1Χ2.

Η σημερινή προσφορά της Goalbet είναι υπεύθυνη για την αύξηση των αποδόσεων του επιλεγμένου αγώνα στην αγορά του 1Χ2. Με άλλα λόγια, όσοι στοιχηματίσουν στο 1Χ2 του Νις-Ανζέ θα διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χάρη στις αποδόσεις που έχουν ακολουθήσει ανοδική πορεία.

 

0% γκανιότα στην αγορά του 1Χ2

Αναλυτικότερα, η προσφορά αφορά στον αγώνα ανάμεσα σε Νις και Ανζέ και στις αποδόσεις που βρίσκονται στα σημεία της αγοράς του 1Χ2. Οι αποδόσεις αυτές συνοδεύονται από 0% γκανιότα, γεγονός που σημαίνει πως δεν εφαρμόστηκε η καθιερωμένη προμήθεια της στοιχηματική εταιρείας και πως δεν έχουν μειωθεί, όπως γίνεται συνήθως.

Χάρη σε αυτό το γεγονός, οι αποδόσεις κυμαίνονται σε επίπεδα υψηλότερα του ανταγωνισμού και ξεπερνούν τον  μέσο όρο της αγοράς. Αναλυτικότερα, οι αποδόσεις που ανακοίνωσε η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet στην αγορά του 1Χ2 του επιλεγμένου αγώνα έχουν ως εξής: 1.82 για νίκη της Νις, 3.75 για ισοπαλία και 5.20 για νίκη της Ανζέ.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν

Η προσφορά της Goalbet ισχύει αποκλειστικά για την αγορά του 1Χ2 του Νις-Ανζέ και μόνον για όσα στοιχήματα τοποθετηθούν πριν τις 20:00 που ξεκινά ο αγώνας. Αυτό σημαίνει ότι οι παίχτες θα πρέπει να επιλέξουν ένα από τα τρία σημεία του 1Χ2 και να τοποθετήσουν εγκαίρως τα στοιχήματά τους. Επιπλέον, θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, προκειμένου να εισπράξουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται η προσφορά.

Τα κέρδη που θα εξασφαλίσουν οι νικητές θα έχουν τη μορφή μετρητών στο σύνολό τους, γεγονός που σημαίνει πως θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη και πως δεν απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους.

H Goalbet δεν είναι η μοναδική από τις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας η οποία ανακοίνωσε την 0% γκανιότα για αγώνα της Ligue 1 και η Novibet ανακοίνωσε την συγκεκριμένη προσφορά για το ματς ανάμεσα σε Λιλ και Μονακό.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία