Ραπίντ Βιέννης – Άγιαξ με 0% γκανιότα στην Championsbet

H Ραπίντ Βιέννης και ο Άγιαξ αναμετρώνται απόψε στις 22:05, στο πλαίσιο των προκριματικών του Champions League και υπόσχονται όχι μόνο θέαμα, συγκινήσεις και ανατροπές στο σκορ, αλλά και μικρότερα η μεγαλύτερα κέρδη σε όσους επιλέξουν να στοιχηματίσουν σε μια από τις πτυχές του αγώνα και προβλέψουν σωστά. Κάποιοι από τους παίχτες, μάλιστα, έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, στοιχηματίζοντας, όμως, με χαμηλό ρίσκο.

 

Οι παίχτες αυτοί μπορούν να εκμεταλλευτούν τις αυξημένες αποδόσεις που ανακοίνωσε για τον συγκεκριμένο αγώνα η εταιρία στοιχημάτων Championsbet και να διεκδικήσουν εξίσου αυξημένα κέρδη. Πρόκειται για μια προσφορά που οφείλεται στην παρακράτηση 0% γκανιότας. Η γκανιότα είναι η προμήθεια που διατηρεί κάθε bookmaker από όλα τα στοιχήματα που τοποθετούν τα μέλη της και ευθύνεται για τη μικρή μείωση των αποδόσεων, κατά την ανακοίνωσή τους. Εφόσον η προμήθεια αυτή βρίσκεται στο 0%, οι αποδόσεις αυξάνονται ελαφρώς και οι παίχτες μπορούν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη.

 

Αναλυτικότερα, η Championsbet διατηρεί 0% γκανιότα στα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν πριν την έναρξη του Ραπίντ-Άγιαξ, στην αγορά του 1Χ2. Αυτό σημαίνει ότι όσοι στοιχηματίσουν πριν ξεκινήσει ο αγώνας και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη.

 

Οι αποδόσεις που ανακοίνωσε, λοιπόν, η Championsbet είναι οι εξής: 2.62 για νίκη της Ραπίντ Βιέννης, 3.45 για ισοπαλία και 3.00 για νίκη του Άγιαξ. Οι αποδόσεις αυτές είναι όχι μόνο αυξημένες, αλλά και άκρως ανταγωνιστικές, αφού κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα, σε σχέση με τις αντίστοιχες που έχουν  ανακοινώσει άλλες εταιρίες στοιχημάτων.

 

Χάρη στην προσφορά της Championsbet, λοιπόν, όσοι στοιχηματίσουν στον αποψινό προκριματικό του Champions League ανάμεσα σε Ραπίντ Βιέννης και Άγιαξ θα προσδώσουν αυξημένη αξία στα στοιχήματά τους, αφού θα διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χωρίς να έχουν να αντιμετωπίσουν αυξημένο ρίσκο.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία