Λειψία-Μαρσέιγ με 0% γκανιότα* στην στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

Όπως κάθε Πέμπτη, τη θέση των αγώνων του Champions League παίρνουν αυτοί του Europa League, χορταίνοντας με αγωνιστική δράση και θέαμα τους λάτρεις του ποδοσφαίρου και με άφθονες ευκαιρίες στοιχηματισμού και προσφορές** από τις στοιχηματικές εταιρίες για τους παίχτες του στοιχήματος. Έτσι και σήμερα, οι παίχτες του στοιχήματος θα είναι σε θέση να στοιχηματίσουν στους κορυφαίους αγώνες της διοργάνωσης, αλλά και παράλληλα να εκμεταλλευτούν προσφορές** που μπορούν να τους αποφέρουν περισσότερα κέρδη χωρίς περισσότερο ρίσκο.

Μια τέτοια προσφορά** μπορούν να εκμεταλλευτούν σήμερα τα μέλη της νόμιμης στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet. Οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν πως διατηρούν 0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα του Europa League ανάμεσα σε Λειψία και Μαρσέιγ, γεγονός που σημαίνει πως οι αντίστοιχες αποδόσεις έχουν αυξηθεί και υπόσχονται εξίσου αυξημένα κέρδη στους νικητές.

 

Περισσότερα κέρδη, χωρίς περισσότερο ρίσκο

Ουσιαστικά, η Novibet εξαλείφει την καθιερωμένη προμήθειά της, για λογαριασμό των μελών της, τα οποία θα μπορούν να εκμεταλλευτούν αυξημένες αποδόσεις και να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη με τις προβλέψεις τους, χωρίς να υποστούν περισσότερο ρίσκο. Η προσφορά**, βέβαια, ισχύει για επιλεγμένα σημεία.

Συγκεκριμένα, η γκανιότα* έχει μηδενιστεί και οι αποδόσεις έχουν αυξηθεί στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Λειψία και Μαρσέιγ. Και θα παραμείνουν σε υψηλότερα επίπεδα, έως την έναρξη του αγώνα, στις 22:05.

Έως τότε, λοιπόν, όσα μέλη της εταιρίας στοιχημάτων Novibet στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα του Europa League θα δουν τις εξής αποδόσεις: 1.74 για νίκη της Λειψίας, 4.12 για ισοπαλία και 5.35 για νίκη της Μαρσέιγ. Οι παραπάνω αποδόσεις ξεπερνούν τις αντίστοιχες της συντριπτικής πλειοψηφίας του ανταγωνισμού, αφού οι περισσότερες στοιχηματικές ιστοσελίδες διατηρούν κανονικά γκανιότα* στον αγώνα και έχουν μειώσει ελαφρώς τις αποδόσεις τους.

Τον προηγούμενο αγώνα η Λειψία που έδωσε για το Europa League ήταν με αντίπαλο την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και η Novibet δηλωσε ξανά παρών ανακοινώνοντας τον αγώνα με 0% γκανιότα*.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία