Αυστρία-Σερβία με αυξημένες αποδόσεις στην στοιχηματική εταιρεία Goalbet

Η στοιχηματική εταιρεία Goalbet έχει επικεντρώσει σήμερα το ενδιαφέρον της στους προκριματικού αγώνες του Μουντιάλ στο ποδόσφαιρο και στο στοιχηματικό της πρόγραμμα είναι διαθέσιμες όλες οι αναμετρήσεις που πραγματοποιούν σήμερα οι εθνικές ομάδες της Ευρώπης. Ανάμεσα σε αυτούς τους αγώνες ξεχωρίζει εκείνος ανάμεσα σε Αυστρία και Σερβία, ο οποίος μεταξύ άλλων προσφέρεται με 0% γκανιότα, με αποτέλεσμα να έχουν αυξηθεί ελαφρώς οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2.

Τι σημαίνει αυτό; Πως η εταιρεία στοιχημάτων Goalbet απαρνείται την καθιερωμένη της προμήθεια στα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στα τρία επιλεγμένα σημεία, με αποτέλεσμα να έχει αυξήσει τις αποδόσεις της και να υπόσχεται περισσότερα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του Αυστρία-Σερβία.

 

Περισσότερα κέρδη για τους νικητές

Κάθε παίχτης του στοιχήματος γνωρίζει καλά πως μια υψηλότερη απόδοση μπορεί να αποφέρει περισσότερα κέρδη. Συνήθως, όμως, όσο υψηλότερη είναι μια απόδοση τόσο μεγαλύτερο ρίσκο κρύβει. Στην περίπτωση των αυξημένων αποδόσεων που ανακοίνωσε στο πλαίσιο της προσφοράς της η Goalbet, όμως, η αύξηση δε φέρνει και περισσότερο ρίσκο. Άλλωστε, έχει πραγματοποιηθεί εξαιτίας της απόφασης της εταιρείας στοιχηματισμού Goalbet να απαρνηθεί την καθιερωμένη της προμήθεια, η οποία κανονικά μειώνει τις αποδόσεις.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς

Με τη γκανιότα να βρίσκεται στο 0%, λοιπόν, η Goalbet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού προκριματικού του Μουντιάλ: 3.98 για νίκη της Αυστρίας, 3.57 για ισοπαλία και 2.09 για νίκη της Σερβίας. Οι εν λόγω αποδόσεις κυμαίνονται πάνω από τον μέσο όρο που προσφέρουν οι στοιχηματικές εταιρίες της αγοράς, χάρη στην προσφορά της εταιρείας στοιχηματισμού Goalbet.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν

Στην προσφορά συμμετέχουν όλα τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες σε ένα από τα σημεία της αγοράς του 1Χ2 στον αγώνα ανάμεσα σε Αυστρία και Σερβία. Εξαιρούνται, όμως, τα live στοιχήματα, γεγονός που σημαίνει πως οι παίχτες θα πρέπει να σπεύσουν και να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν τις 21:45 που ξεκινά ο αγώνας, προκειμένου να διεκδικήσουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται η προσφορά.

Η Goalbet συνεχίζει να κινείται στους ρυθμούς των προκριματικών του Μουντιάλ έτσι ύστερα από τον χτεσινό αγώνα μεταξύ της Σκωτίας με την Σλοβακία που ανακοίνωσε με 0% γκανιότα σειρά παίρνει σήμερα η Αυστρία με τηνΣερβία.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία