Τρεις προσφορές για το Ελβετία-Αγγλία

Το γεγονός ότι η αποψινή αναμέτρηση ανάμεσα σε Ελβετία και Αγγλία για τα προκριματικά του EURO 2016 παρουσιάζει τρομερό ενδιαφέρον, σημαίνει πως εκατομμύρια λάτρεις του ποδοσφαίρου ανά τον κόσμο θα στοιχηματίσουν σε αυτόν, προσβλέποντας σε σωστές προβλέψεις και κέρδη. Παράλληλα, το ενδιαφέρον που δείχνουν οι παίχτες στο συγκεκριμένο αγώνα έχει ωθήσει τους υπεύθυνους από τις online εταιρίες στοιχημάτων  να προχωρήσουν σε ειδικές προσφορές, για τους παίχτες που θα στοιχηματίσουν σε αυτόν.

 

Μέχρι τις 21:45 που ξεκινά ο αποψινός αγώνας, λοιπόν, εκατομμύρια παίχτες θα έχουν όχι μόνο στοιχηματίσει σε αυτόν, αλλά και θα έχουν εκμεταλλευτεί μια από τις διαθέσιμες προσφορές, προκειμένου να αυξήσουν τα πιθανά τους κέρδη ή να μειώσουν το ρίσκο στοιχηματισμού. Και ήδη τρεις ιστοσελίδες του online στοιχήματος έχουν ανακοινώσει προσφορές που μπορούν να εκμεταλλευτούν.

 

Η πρώτη είναι η στοιχηματική εταιρία Paddy Power, η οποία δίνει στα μέλη της τη δυνατότητα να στοιχηματίσουν σε συγκεκριμένες αγορές του αγώνα με μειωμένο ρίσκο. Αναλυτικότερα, όσοι στοιχηματίσουν στις αγορές του πρώτου ή τελευταίου σκόρερ, ακριβούς σκορ ή scorecast, δικαιούνται επιστροφή των χρημάτων τους, στην περίπτωση που χάσουν. Για να τη δικαιούνται, όμως, θα πρέπει να επαληθευθεί το σενάριο που επέλεξαν. Η Paddy Power, άλλωστε, δημιούργησε μια νέα κατηγορία στοιχημάτων για τον αγώνα, στην οποία οι παίχτες μπορούν να επιλέξουν σενάριο και στοιχηματική αγορά, διεκδικώντας έως και 100 ευρώ από τα χαμένα τους χρήματα.

 

Η ιστοσελίδα στοιχήματος Stoiximan, από την άλλη, φροντίζει να αυξήσει τα κέρδη των μελών του που πρόβλεψαν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν πως θα διατηρήσουν 0% γκανιότα στο Ελβετία-Αγγλία, γεγονός που σημαίνει πως οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν στο 1Χ2 θα δουν αυξημένες αποδόσεις και θα διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη.

 

Αυξημένα κέρδη θα διεκδικήσουν και όσοι συμπεριλάβουν τουλάχιστον μια αγορά του Ελβετία-Αγγλία στο δελτίο τους στη Sportingbet. Η στοιχηματική εταιρεία ανακοίνωσε πως θα δώσει μπόνους 5% επί των κερδών σε όσους συμπεριλάβουν τον αγώνα στο κουπόνι τους, ακόμη και στην περίπτωση παρολί. Με λίγα λόγια, κάθε νικητήριο δελτίο που περιέχει οποιαδήποτε αγορά του αγώνα δικαιούται αυξημένα κέρδη - στην περίπτωση των παρολί, όμως, θα πρέπει όλα τα σημεία να διευθετούνται έως απόψε τα μεσάνυχτα.

 

Οι παίχτες του online στοιχήματος που αναζητούν μια προσφορά για τον αποψινό αγώνα, ανάμεσα σε Ελβετία και Αγγλία, λοιπόν, έχουν διαφορετικές επιλογές στη διάθεσή τους.

 



Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Paddypower και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία