Παλμέιρας – Σάντος SP με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Παρόλο που βρισκόμαστε στα μέσα του καλοκαιριού, η Brasilero Serie A συνεχίζεται, με ενδιαφέροντες αγώνες που μπορούν ν α αποφέρουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη σε όσους στοιχηματίσουν και προχωρήσουν σε σωστές προβλέψεις. Κάποιοι από τους αγώνες, μάλιστα, συνοδεύονται και από προσφορές στις εταιρίες στοιχημάτων, με αποτέλεσμα τα πιθανά κέρδη να αυξάνονται ακόμη περισσότερο.

 

Μια τέτοια προσφορά ξεχωρίζει σήμερα στην ιστοσελίδα στοιχήματος του Stoiximan, ο οποίος υπόσχεται αυξημένα κέρδη στον αγώνα της Παλμέιρας με τη Σάντος SP. Ο εν λόγω αγώνας προσφέρεται με 0% γκανιότα, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στην αγορά να έχουν αυξηθεί και να υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

 

Αναλυτικότερα, ο Stoiximan μηδένισε τη γκανιότα, την προμήθεια που διατηρεί σε κάθε στοίχημα, μειώνοντας λίγο τις αποδόσεις. Αφού η γκανιότα απουσιάζει, λοιπόν, οι αποδόσεις δε μειώθηκαν και κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα. Χάρη στην προσφορά, μάλιστα, καταφέρνουν να ξεχωρίσουν από τις αντίστοιχες που έχει ανακοινώσει ο ανταγωνισμός. Οι περισσότερες ιστοσελίδες, άλλωστε, έχουν μειώσει τις αποδόσεις του 1Χ2 στο Παλμέιρας – Σάντος SP, καθώς διατηρούν κανονικά γκανιότα.

 

Χάρη στην προσφορά της 0% γκανιότας, λοιπόν, ο Stoiximan ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις για τον αποψινό αγώνα της Brasilero Serie A: 2.38 για νίκη της Παλμέιρας, 3.50 για ισοπαλία και 3.35 για νίκη της Σάντος SP.

 

Όσοι, τέλος, επιθυμούν να εκμεταλλευτούν τις παραπάνω αυξημένες αποδόσεις, θα πρέπει αρχικά να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα (ξεκινά στις 02:30 τα ξημερώματα). Επιπλέον, θα πρέπει να επιλέξουν την αγορά του 1Χ2. Τέλος, όπως είναι φυσικό, για να εξασφαλίσουν οποιοδήποτε κέρδος (πόσο μάλιστα τα αυξημένα), θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Λόγω της καλοκαιρινής αγωνιστικής απραξίας στην Ευρώπη ο Stoiximan έχει στρέψει το ενδιαφέρον του στην Βραζιλία και στην Brasilero Serie A για να ανακοινώνει την καθημερινή του προσφορά της 0% γκανιότας έτσι χτες είχε την τιμητική του ο αγώνας ανάμεσα σε Κρουζέιρο και Ατλέτικο Παραναένσε.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία