Χιμπέρνιαν-Χαρτς με 0% γκανιότα στην εταιρεία στοιχημάτων Goalbet

Για μια ακόμη ημέρα, η εταιρεία στοιχημάτων Goalbet ανακοίνωσε μια σειρά από αυξημένες αποδόσεις σε έναν επιλεγμένο αγώνα του σημερινού ποδοσφαιρικού προγράμματος και δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους. Οι αυξημένες αποδόσεις οφείλονται στην προσφορά της 0% γκανιότας και ισχύουν στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα του σκωτσέζικου πρωταθλήματος ανάμεσα σε Χιμπέρνιαν και Χαρτς.

Στον συγκεκριμένο αγώνα, λοιπόν, οι παίχτες μπορούν να τοποθετήσουν στοιχήματα στην αγορά του 1Χ2 και να εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, εφόσον προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα. Χάρη στην προσφορά, τα κέρδη που διεκδικούν γίνονται περισσότερα, αλλά το ρίσκο παραμένει ίδιο.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς της Goalbet

Η προσφορά της Goalbet ουσιαστικά εξαλείφει την καθιερωμένη προμήθεια που διατηρούν οι εταιρείες στοιχημάτων, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις να μην έχουν μειωθεί και να παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα. Άλλωστε, σκοπός της γκανιότας είναι να μειώσει ελαφρώς τις αποδόσεις, για να εξασφαλίσει ο bookmaker μια προμήθεια. Χωρίς αυτή, όμως, οι αποδόσεις επιστρέφουν σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές.

Το μόνο που έχουν να κάνουν, μάλιστα, οι παίχτες είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Θα πρέπει να στοιχηματίσουν στο 1Χ2 του Χιμπέρνιαν-Χαρτς, πριν ξεκινήσει ο αγώνας, στις 21:45. Και, εφόσον προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς της Goalbet

Χάρη στην προσφορά της, λοιπόν, η Goalbet ανακοίνωσε αυξημένες αποδόσεις στα επιλεγμένα σημεία. Συγκεκριμένα, όσοι στοιχηματίσουν στο 1Χ2 του σημερινού αγώνα του σκωτσέζικου πρωταθλήματος θα δουν τις εξής αποδόσεις: 1.90 για νίκη της Χιμπέρνιαν, 3.69 για ισοπαλία και 4.74 για νίκη της Χαρτς. Οι παραπάνω αποδόσεις ξεπερνούν τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού και υπόσχονται περισσότερα κέρδη χωρίς περισσότερο ρίσκο σε όσους τις εκμεταλλευτούν.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία