Δύο αγώνες με 0% γκανιότα στη στοιχηματική εταιρία Goalbet

Όσοι θέλουν να κάνουν μια προθέρμανση για το πλούσιο αγωνιστικό πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου που έρχεται μπορούν να ξεκινήσουν από σήμερα, τοποθετώντας στοιχήματα στους πρώτους αγώνες του τριημέρου και διεκδικώντας μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ειδικά τα μέλη της εταιρίας στοιχημάτων Goalbet θα έχουν την ευκαιρία να τοποθετήσουν και κάποια στοιχήματα ενισχυμένης αξίας, καθώς οι υπεύθυνοι προσφέρουν σήμερα δύο αγώνες ποδοσφαίρου με 0% γκανιότα.

Η σημερινή προσφορά της Goalbet ισχύει για τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στην αγορά του 1Χ2 δύο επιλεγμένων αγώνων. Ο πρώτος είναι αυτός της Ligue 1 ανάμεσα σε Σεντ Ετιέν και Μονακό και ο δεύτερος αυτός της Primera Division ανάμεσα σε Ράγιο Βαγεκάνο και Εσπανιόλ. Και στις δύο περιπτώσεις, οι αποδόσεις στα σημεία της αγοράς του 1Χ2 έχουν αυξηθεί και υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις της προσφοράς, και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

 

Αυξημένες αποδόσεις για περισσότερα κέρδη στην Goalbet

Η προσφορά της στοιχηματικής εταιρίας Goalbet εξαλείφει την γκανιότα, την καθιερωμένη προμήθεια που μειώνει ελαφρώς τις αποδόσεις, προκειμένου να εξασφαλίσουν κέρδη ανεξαρτήτου αποτελέσματος οι εταιρίες στοιχημάτων. Και, αφού η γκανιότα βρίσκεται στο 0%, οι αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί και κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα.

Συγκεκριμένα, στα σημεία του 1Χ2 του αγώνα της Ligue 1, η Goalbet ανακοίνωσε τις εξής αυξημένες αποδόσεις: 2.16 για νίκη της Σεντ Ετιέν, 3.51 για ισοπαλία και 3.91 για νίκη της Μονακό. Αντίστοιχα, στον αγώνα της Primera Division, οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 2.74 για νίκη της Ράγιο Βαγεκάνο, 3.46 για ισοπαλία και 2.86 για νίκη της Εσπανιόλ.

Όλες οι παραπάνω αποδόσεις ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς και υπόσχονται αυξημένα κέρδη σε όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία