Δύο αγώνες με 0% γκανιότα στην εταιρία στοιχημάτων Goalbet

Τα μέσα της εβδομάδας προσφέρουν πάντα περισσότερες ευκαιρίες στοιχηματισμού, χάρη στη διοργάνωση των προκριματικών αγώνων των δύο κορυφαίων ευρωπαϊκών διοργανώσεων – του Champions League και του Europa League. Και τα μέλη της εταιρίας στοιχημάτων Goalbet έχουν κατά κανόνα την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν περισσότερες προσφορές, που τους δίνουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη, χωρίς περισσότερο ρίσκο.

Έτσι και σήμερα, λοιπόν, που οι ευρωπαϊκοί αγώνες επανέρχονται στο προσκήνιο, τα μέλη της Goalbet έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο που θα πάρουν, χάρη στην προσφορά της 0% γκανιότας. Σήμερα, μάλιστα, προσφέρονται δύο αγώνες στο πλαίσιο της προσφοράς, γεγονός που σημαίνει ότι οι ευκαιρίες για να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη έχουν διπλασιαστεί!

 

Ντιναμό-Άγιαξ και ΑΕΚ-Βιντεοτόν με 0% γκανιότα στην Goalbet

Οι αγώνες που προσφέρει σήμερα με 0% γκανιότα η Goalbet, η οποία και ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, είναι δύο: ο πρώτος είναι αυτός ανάμεσα σε Ντιναμό Κιέβου και Άγιαξ και ο δεύτερος αυτός ανάμεσα σε ΑΕΚ και Βιντεοτόν. Και στις δύο περιπτώσεις, η προσφορά ισχύει αποκλειστικά για τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στην αγορά του 1Χ2 και υπόσχεται αυξημένα κέρδη σε όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα (σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις της προσφοράς) και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

Οι αποδόσεις της Goalbet στους δύο αγώνες

Στον πρώτο σημερινό αγώνα που συμμετέχει στην προσφορά της 0% γκανιότας, οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 2.85 για νίκη της Ντιναμό, 3.71 για ισοπαλία και 2.61 για νίκη του Άγιαξ. Αντίστοιχα, στον δεύτερο αγώνα, όσοι στοιχηματίσουν στο 1Χ2 θα συναντήσουν τις εξής αποδόσεις: 1.58 για νίκη της ΑΕΚ, 4.11 για ισοπαλία και 7.82 για νίκη της Βιντεοτόν.

Όλες οι παραπάνω αποδόσεις ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς και υπόσχονται αυξημένα κέρδη στους νικητές.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία