Εταιρία στοιχήματος Novibet: Ενισχυμένες αποδόσεις στο Σαουθάμπτον – Γουέστ Χαμ

H Novibet, η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος, έχει ξεχωρίσει σήμερα την αγγλική Premier League στο ποδόσφαιρο και έναν από τους αγώνες της ημέρας, δίνοντας στα μέλη της την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν, όχι μία, αλλά δύο ευκαιρίες διεκδίκησης αυξημένων κερδών. Οι δύο προσφορές** της Novibet ενισχύουν επιλεγμένες αποδόσεις στον αγώνα ανάμεσα σε Σαουθάμπτον και Γουέστ Χαμ και υπόσχονται αυξημένα κέρδη σε όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά.

Η πρώτη από αυτές τις προσφορές** είναι εκείνη της 0% γκανιότας*, η οποία ισχύει για τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες στα σημεία της αγοράς του 1Χ2. Και η δεύτερη αφορά σε ένα ειδικό στοίχημα ενισχυμένης απόδοσης, που επίσης υπόσχεται αυξημένα κέρδη στους νικητές.

 

Η προσφορά** της 0% γκανιότας* στο Σαουθπάμπτον – Γουέστ Χαμ

Η σημερινή προσφορά** της 0% γκανιότας* που ανακοίνωσε η στοιχηματική εταιρία Novibet ισχύει αποκλειστικά για τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν τα μέλη της στην αγορά του 1Χ2 του Σαουθάμπτον – Γουέστ Χαμ. Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα είναι σε θέση να εκμεταλλευτούν τρεις αυξημένες αποδόσεις και όσοι προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα θα εξασφαλίσουν εξίσου αυξημένα κέρδη, με τη μορφή μετρητών.

Αναλυτικότερα, οι αποδόσεις που ανακοίνωσε η Novibet στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού επιλεγμένου αγώνα ποδοσφαίρου έχουν ως εξής: 2.25 για νίκη της Σουαθάμπτον, 3.60 για ισοπαλία και 3.57 για νίκη της Γουέστ Χαμ.

 

Η προσφορά** της ενισχυμένης απόδοσης

Παράλληλα, οι παίχτες που σκοπεύουν να στοιχηματίσουν στον σημερινό επιλεγμένο αγώνα της Premier League θα βρουν και ένα συνδυαστικό στοίχημα που ανακοίνωσε η Novibet και το οποίο συνοδεύεται από μια ενισχυμένη απόδοση. Το εν λόγω στοίχημα προβλέπει ότι ο αγώνας θα λήξει με GG (θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες) και με σκορ over 2,5 και συνοδεύεται από την ενισχυμένη απόδοση 2.25.

Χάρη στις δύο παραπάνω προσφορές**, λοιπόν, τα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet θα είναι σε θέση να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία