Ενισχυμένες αποδόσεις ποδοσφαίρου στην εταιρεία στοιχημάτων Novibet

Αν και το σημερινό αγωνιστικό πρόγραμμα στο ποδόσφαιρο δεν είναι ιδιαίτερα πλούσιο, οι παίχτες που είναι διατεθειμένοι να αναζητήσουν ευκαιρίες στοιχηματισμού θα τις βρουν. Ειδικά τα μέλη της εταιρείας στοιχημάτων Novibet θα εντοπίσουν μία αξιόλογη ευκαιρία, ήδη από την κεντρική σελίδα της, στον αγώνα ανάμεσα σε Ισλανδία και Τσεχία. Πρόκειται για έναν φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου που προσφέρεται με 0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2.

Μέσω της συγκεκριμένης προσφοράς**, η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τα στοιχήματά τους, χωρίς να έχουν να αντιμετωπίσουν αυξημένο ρίσκο. Εξάλλου, η απουσία της γκανιότας* φέρνει αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 και οι εν λόγω αποδόσεις φέρνουν με τη σειρά τους περισσότερα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

 

0% γκανιότα* στο 1Χ2 του Ισλανδία-Τσεχία

Η σημερινή προσφορά** της Novibet ισχύει αποκλειστικά στον φιλικό αγώνα της Ισλανδίας με την Τσεχία και μπορούν να την εκμεταλλευτούν μόνο όσοι στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2. Εκεί έχουν αυξηθεί οι αποδόσεις, χάρη στο γεγονός ότι η προμήθεια του bookmaker (ή ίδια προμήθεια που συνήθως μειώνει ελαφρώς τις αποδόσεις) είναι μηδενική.

Χάρη στην προσφορά**, λοιπόν, οι αποδόσεις που βρίσκονται στην αγορά του 1Χ2 στον σημερινό φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου έχουν αυξηθεί και έχουν ως εξής: 2.50 για νίκη της Ισλανδίας, 3.30 για ισοπαλία και 3.33 για νίκη της Τσεχίας. Πρόκειται για αποδόσεις που ξεπερνούν το μέσο όρο της αγοράς, αφού κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά**

Στη σημερινή προσφορά** της Novibet,η οποία να σας θυμίσουμε πως ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, συμμετέχουν όλα τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες (μονά ή παρολί), αρκεί να επιλέξουν την αγορά του 1Χ2 του Ισλανδία-Τσεχία, πριν την έναρξή του (στις 16:45) και όχι στο live στοίχημα. Όσοι παίχτες, λοιπόν, τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, με τη μορφή μετρητών.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία