Αυξημένα κέρδη στο Τότεναμ-Τσέλσι μοιράζει η εταιρία στοιχημάτων Goalbet

Ο αγώνας ποδοσφαίρου που ξεχωρίζει σήμερα στις στοιχηματικές εταιρίες περισσότερο από κάθε άλλον είναι αυτός που διεξάγεται ανάμεσα σε Τότεναμ και Τσέλσι για το EFL Cup. Ο συγκεκριμένος δεν υπόσχεται μόνο έντονο αγωνιστικό ενδιαφέρον και άφθονες στοιχηματικές ευκαιρίες, αλλά αποτελεί ιδανική επιλογή και για τους κυνηγούς των προσφορών, αφού υπόσχεται αυξημένα κέρδη μέσω της 0% γκανιότας, της προσφοράς που ανακοίνωσε σήμερα η εταιρία στοιχημάτων Goalbet.

Η Goalbet, άλλωστε, ανακοίνωσε ότι προσφέρει τον αγώνα ανάμεσα σε Τότεναμ και Τσέλσι με 0% γκανιότα στην αγορά του 1Χ2. Αυτό σημαίνει ότι όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στα επιλεγμένα σημεία θα μπορέσουν να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από αυτά που δικαιολογεί το ρίσκο τους.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς

Η συγκεκριμένη προσφορά είναι γνωστή στα μέλη της νόμιμης στοιχηματικής εταιρίας Goalbet, αφού ενεργοποιείται σχεδόν κάθε ημέρα, σε κορυφαίους αγώνες ποδοσφαίρου. Η προμήθεια που διατηρούν οι υπεύθυνοι (γκανιότα) εξαλείφεται και οι αποδόσεις στα επιλεγμένα σημεία δεν έχουν μειωθεί ως συνήθως. Αντίθετα, παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται αυξημένα κέρδη, με τη μορφή μετρητών.

Βέβαια, η προσφορά της 0% γκανιότας ισχύει για επιλεγμένα μόνο σημεία. Όσοι θέλουν να διεκδικήσουν τα αυξημένα κέρδη, θα πρέπει να τοποθετήσουν εγκαίρως τα στοιχήματά τους στα σημεία της αγοράς του 1Χ2 του Τότεναμ-Τσέλσι και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Μόνο αν τα καταφέρουν, θα εξασφαλίσουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται να μοιράσει η προσφορά.

Τα κέρδη αυτά εξαρτώνται από τις εξίσου αυξημένες αποδόσεις που προέκυψαν μετά την προσφορά. Αναλυτικότερα, η Goalbet έχει ανακοινώσει τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα του EFL Cup: 2.41 για νίκη της Τότεναμ, 3.61 για ισοπαλία και 3.21 για νίκη της Τσέλσι. Οι παραπάνω αποδόσεις ξεχωρίζουν, αφού ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς.

Τέλος τον αγώνα ανάμεσα σε Τότεναμ-Τσέλσι ανακοίνωσε και η Novibet με την προσφορά της 0% γκανιότας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία