Ερυθρός Αστέρας – Κολωνία με ενισχυμένες αποδόσεις στη Novibet

Οι παίχτες που στοιχηματίζουν στο ποδόσφαιρο έχουν στρέψει σήμερα τα βλέμματά τους σε μία ακόμη κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση, το Europa League, και αναζητούν τους αγώνες και τα σημεία που παρουσιάζουν τις καλύτερες ευκαιρίες στοιχηματισμού. Όσοι διατηρούν λογαριασμό στην εταιρεία στοιχημάτων Novibet, όμως, δε χρειάζεται να ψάξουν πολύ, αφού η προσφορά** που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι αυξάνει την αξία επιλεγμένων στοιχημάτων που θα τοποθετηθούν στον αγώνα ανάμεσα σε Ερυθρό Αστέρα και Κολωνία.

Η προσφορά** είναι εκείνη της 0% γκανιότας*, η οποία ισχύει στην αγορά του 1Χ2 και ενισχύει τις αποδόσεις που βρίσκονται στα τρία σημεία της αγοράς. Όσοι, λοιπόν, στοιχηματίσουν στο 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Ερυθρό Αστέρα και Κολωνία και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη, χωρίς να χρειαστεί να ρισκάρουν περισσότερο.

 

Οι ενισχυμένες αποδόσεις της Novibet

Εφόσον, λοιπόν, η στοιχηματική εταιρεία Novibet διατηρεί 0% γκανιότα* στον σημερινό αγώνα του Europa League, οι επιλεγμένες αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί και κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα, απαλλαγμένες από την καθιερωμένη προμήθεια που αντιπροσωπεύει η γκανιότα*.

Στο πλαίσιο της προσφοράς**, οι αποδόσεις που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα έχουν ως εξής: 2.14 για νίκη του Ερυθρού Αστέρα, 3.60 για ισοπαλία και 3.88 για νίκη της Κολωνίας. Οι αποδόσεις αυτές ξεπερνούν τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού, καθώς δεν έχουν μειωθεί, όπως η συντριπτική πλειοψηφία των αποδόσεων της αγοράς.

 

Ο τρόπος εκμετάλλευσης των ενισχυμένων αποδόσεων

Όσοι θέλουν να εκμεταλλευτούν τις ενισχυμένες αποδόσεις της εταιρείας στοιχημάτων Novibet δεν έχουν παρά να τοποθετήσουν εγκαίρως τις κατάλληλες προβλέψεις. Αναλυτικότερα, θα πρέπει να στοιχηματίσουν σε ένα από τα σημεία της αγοράς του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Ερυθρό Αστέρα και Κολωνία, πριν ο αγώνας ξεκινήσει, στις 22:05. Και, εφόσον προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, θα εισπράξουν και τα αντίστοιχα αυξημένα κέρδη.

Χτες η Novibet η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, ενίσχυσε τις αποδόσεις της στον αγώνα του Champions League και πιο συγκεκριμένα στο Σαχτάρ Ντόνετσκ-Μάντσεστερ Σίτι. Σήμερα τη σειρά παίρνει το Europa League και αγώνας ανάμεσα σε Ερυθρό Αστέρα και Κολωνία.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία