Ολυμπιακός-Μπεσίκτας με 0% γκανιότα στην Goalbet

Το σημερινό πρόγραμμα ποδοσφαίρου έχει και ελληνικό άρωμα, όχι επειδή διεξάγεται κάποια ελληνική διοργάνωση, αλλά επειδή στους σημερινούς αγώνες του Europa League αγωνίζεται και ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι αντιμετωπίζουν τη Μπεσίκτας, απόψε στις 22:05, και οι παίχτες του στοιχήματος μπορούν να προχωρήσουν στις προβλέψεις που πιστεύουν πως μπορούν να τους αποφέρουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη.

Όσοι, μάλιστα, διατηρούν λογαριασμό στην Goalbet και σκοπεύουν να στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα μπορούν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χάρη στη σημερινή προσφορά που ανακοίνωσε η ιστοσελίδα στοιχημάτων.

 

Αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2

Η Goalbet ανακοίνωσε αυξημένες αποδόσεις στο Ολυμπιακός-Μπεσίκτας και συγκεκριμένα στην αγορά του 1Χ2. Τη συγκεκριμένη προσφορά μπορούν να την εκμεταλλευτούν όσοι στοιχηματίσουν πριν την έναρξη του αγώνα και να διεκδικήσουν αναλόγως αυξημένα κέρδη. Τα κέρδη αυτά οφείλονται στην αύξηση των αποδόσεων των τριών σημείων της αγοράς, η οποία με τη σειρά της οφείλεται στην απουσία της γκανιότας.

Η γκανιότα είναι η προμήθεια που διατηρεί σε κάθε στοίχημα η Goalbet, μειώνοντας, ανάλογα με το ποσοστό της, τις αποδόσεις. Από τη στιγμή, όμως, που το ποσοστό βρίσκεται στο 0%, η προμήθεια εξαλείφεται και οι παίχτες βρίσκονται μπροστά σε αυξημένες αποδόσεις. Οι εν λόγω αποδόσεις, μάλιστα, ξεπερνούν αυτές της συντριπτικής πλειοψηφίας του ανταγωνισμού, ενώ βρίσκονται και πάνω από το μέσο όρο της αγοράς.

 

Προϋποθέσεις συμμετοχής στην προσφορά

Η συγκεκριμένη προσφορά, μάλιστα, αποτελεί την αγαπημένη των περισσότερων παιχτών του στοιχήματος, καθώς συνοδεύεται από ελάχιστες προϋποθέσεις και ζητά ελάχιστα ανταλλάγματα. Για να διεκδικήσουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται σήμερα στο Ολυμπιακός-Μπεσίκτας η Goalbet, θα πρέπει να στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2, πριν την έναρξη του αγώνα, στις 22:05. Επιπλέον, θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, ώστε να εισπράξουν τα κέρδη.

Τα χρήματα που θα εξασφαλίσουν όσοι κερδίσουν θα έχουν στο σύνολό τους τη μορφή μετρητών, γεγονός που σημαίνει πως δεν απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους, προκειμένου να απελευθερωθούν προς ανάληψη.

Τέλος τις αυξημένες αυτές αποδόσεις μπορούν να επωφεληθούν και οι Έλληνες παίχτες του στοιχήματος μιας και η Goalbet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία