Ο τελικός του Europa League με κορυφαίες αποδόσεις στη Novibet

Η αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό του Europa League ολοκληρώνετα απόψε στις 22:00, με τις Τσέλσι και Άρσεναλ να έρχονται αντιμέτωπες και να υπόσχονται άφθονο θέαμα, αλλά και στοιχηματικές ευκαιρίες καθώς οι εταιρίες στοιχημάτων αναμένεται να ανακοινώσουν τεράστια ποικιλία στοιχημάτωνγια τα μέλη τους. Τα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet θα έχουν στη διάθεσή τους πολλές επιλογές στοιχηματισμού, ενώ παράλληλα θα μπορούν να εκμεταλλευτούν και κάποιες που υπόσχονται αυξημένα κέρδη, χωρίς αυξημένο ρίσκο.

Οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας, άλλωστε, δε θα μπορούσαν παρά να προσφέρουν τον αποψινό τελικό με 0% γκανιότα*. Η προσφορά** ισχύει για τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν εγκαίρως στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα και έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση των αποδόσεων στα επιλεγμένα σημεία.

 

Τσέλσι-Άρσεναλ με 0% γκανιότα* στο 1Χ2

Οι μόνες αποδόσεις που έχουν επηρεαστεί από τη σημερινή προσφορά** της νόμιμης ιστοσελίδας στοιχημάτων Novibet είναι εκείνες που θα συναντήσουν οι παίχτες στην αγορά του 1Χ2. Οι αποδόσεις αυτές κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα, αφού δεν έχουν μειωθεί εξαιτίας της γκανιότας*, και υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα.

Τα στοιχήματα αυτά θα πρέπει να αφορούν σε ένα από τα σημεία της αγοράς του 1Χ2 και να τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα. Επιπλέον, χρειάζεται να αποτελούνται από σωστές προβλέψεις για το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, προκειμένου να αποφέρουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται η προσφορά**.

 

Οι αποδόσεις στο 1Χ2 του τελικού

Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στον αποψινό τελικό του Europa League θα δουν τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2: 2.33 για νίκη της Τσέλσι, 3.45 για ισοπαλία και 3.50 για νίκη της Άρσεναλ. Οι αποδόσεις αυτές έχουν αυξηθεί και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές, σε σχέση με τις αντίστοιχες της συντριπτικής πλειοψηφίας του ανταγωνισμού. Οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες, άλλωστε, διατηρούν κανονικά γκανιότα* στον αγώνα και έχουν μειώσει ελαφρώς τις αποδόσεις τους στο 1Χ2.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία