Ενισχυμένες αποδόσεις στο Ντόρτμουντ-Ρεάλ από την στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Η Goalbet, η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος καλύπτει σήμερα στο σύνολό τους τους αγώνες που διεξάγονται στο πλάισιο του Champions League και δίνει εκατοντάδες διαφορετικές επιλογές στοιχηματισμού στα μέλη της. Κάθε σημερινός αγώνας της διοργάνωσης προσφέρει εξίσου πολλές ευκαιρίες διεκδίκησης κερδών, αλλά ένας από αυτούς καταφέρνει να ξεχωρίσει – όχι μόνο επειδή διεξάγεται ανάμεσα σε δύο από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, αλλά και επειδή προσφέρεται με ενισχυμένες αποδόσεις στην στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet.

Πρόκειται για τον αγώνα που διεξάγεται απόψε στις 21:45 ανάμεσα σε Ντόρτμουντ και Ρεάλ Μαδρίτης. Η Goalbet διατηρεί 0% γκανιότα στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στα τρία σημεία να μην έχουν μειωθεί και να κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα, ειδικά σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό.

 

0% γκανιότα στο 1Χ2 του Ντόρτμουντ-Ρεάλ

Όσοι, λοιπόν, στοιχηματίσουν εγκαίρως στον σημερινό αγώνα του Champions League θα έχουν την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν κάποιες ενισχυμένες αποδόσεις. Με τη γκανιότα (την προμήθεια που μειώνει ελαφρώς τις αποδόσεις) να απουσιάζει, οι αποδόσεις που ανακοίνωσε η στοιχηματική εταιρεία Goalbet στην αγορά του 1Χ2 έχουν ως εξής: 2.84 για νίκης της Ντόρτμουντ, 4.06 για ισοπαλία και 2.44 για νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης.

Πρόκειται για αποδόσεις που έχουν ενισχυθεί, χάρη στην απουσία της γκανιότας, και κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα από τον μέσο όρο της αγοράς. Με άλλα λόγια, υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές.

 

Όροι συμμετοχής στην προσφορά

Στην προσφορά της εταιρείας στοιχηματισμού Goalbet συμμετέχουν μόνον όσα στοιχήματα τοποθετηθούν στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Ντόρτμουντ και Ρεάλ Μαδρίτης. Επιπλέον, τα στοιχήματα αυτά θα πρέπει να τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα (21:45) και να αποτελούνται από σωστή πρόβλεψη, όσον αφορά στο τελικό αποτέλεσμα.

Όσοι εκμεταλλευτούν την προσφορά και κερδίσουν θα εισπράξουν ολόκληρο το ποσό των κερδών τους με τη μορφή μετρητών. Αυτό σημαίνει ότι, σε αντίθεση με άλλους είδους προσφορές, τα κέρδη θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη και πως δεν απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους για να απελευθερωθούν.

Τον συγκεκριμένο αγώνα Champions League ανάμεσα σε Ντόρτμουντ και Ρεάλ Μαδρίτης έχει ανακοινώσει και η Novibet με 0% γκανιότα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία